Αρχάριοι Κολύμβηση προπόνηση

Αρχάριοι προπόνηση κολύμπι είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την εκμάθηση του αθλήματος, ΧΩΡΙΣ χάσει τη θέρμη για αυτήν. Ως αρχάριος, πρέπει να ακολουθούν πιστά τις κολύμπι προπόνηση που χρησιμεύει ως οδηγός για την αποτελεσματική κολύμπι. Το workouts έχει παρόμοια δομή για τους πρώτους μήνες, έτσι ώστε να γίνει το κολυμβητής που χρησιμοποιούνται στην πράξη. Συνήθως ξεκινά με ένα warm-up, που ακολουθείται από ένα κύριο σύνολο διαστήματα και επαναλήψεις. Έπειτα από αυτό, τα νέα εγκεφαλικά επεισόδια και τις ασκήσεις που έχουν ασκηθεί με τις κολυμβητή. Το ζεστό-up δεν εκτείνεται μόνο τους μυς, αλλά επίσης συμβάλλει με την υλοποίηση της διαδικασίας της αναπνοής αποτελεσματική και εύκολη. Για να μάθετε περισσότερα για κολύμπι προπόνηση σχήμα για αρχάριους, διαβάστε την.

Κολύμπι Workouts για αρχάριους
Για να διατηρήσει ανέπαφη την ενέργειά σας για μεγαλύτερο διάστημα, δεν kick πολύ σκληρά ή θα φορούν την έξοδό σας νωρίς.
Γείρετε το κεφάλι σας προς τα εμπρός, ενώ το κολύμπι, η διατήρηση της στάθμης των υδάτων στη τριχοειδής γραμμή σας.
Για κάθε ένα εγκεφαλικό επεισόδιο, προσπαθούν να επεκτείνουν το χέρι σου στο βαθμό που μπορείτε, μπροστά σας. Όταν γίνει αυτό, κατανόηση μιας χούφτας νερό και τραβήξτε πίσω.
Αν και το κολύμπι, βεβαιωθείτε ότι έχετε ζαριά με κάθε εγκεφαλικό επεισόδιο. Όταν το δικαίωμα βραχίονας είναι μπροστά σου, δεξιά σας πλευρά θα πρέπει να είναι χαμηλότερο από το αριστερό ένα.
Ενώ καμπής για το κεφάλι σου αναπνοή, κίνηση που μόνο να πάρετε αέρα.
Ως αρχάριος, δεν θα πρέπει πάνω από προσπάθεια σας εγκεφαλικά επεισόδια. Διατηρείται ένα αργό ρυθμό άνετα να ξεκινήσετε. Αρχικά μία span 15-20 λεπτά είναι αρκετά για να κολυμπήσετε.
Είναι απαραίτητο να διατηρήσουμε ένα σταθερό δρόμο της καρδιάς σου ρυθμό, ώστε να εξασφαλίσετε ότι θα είναι προς τη σωστή κατάρτιση ζώνη.
Σε περίπτωση που εξαντληθεί το αίσθημα, να περάσει στην χαμηλή ένταση εγκεφαλικά επεισόδια, όπως sidestroke ή breaststroke. Για να κάνει τα πράγματα εύκολο, μπορείτε να κολυμπήσετε μερικές γύρων με τη βοήθεια των kickboards.
Kickboard kicks είναι ιδανικά για την τόνωση πόδια, γοφούς και κοιλιά.
Για την ενίσχυση των δεξιοτήτων σας αναπνοή, χοπ πάνω και κάτω στο νερό.
Κατά την εκτέλεση εγκεφαλικό επεισόδιο, βεβαιωθείτε ότι έχετε τεντώστε τον οργανισμό σας.
Αναπνευστικές άσκηση είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χαλαρώσετε σώμα σου, οπότε λαμβάνουν λίγα λεπτά ανάπαυσης μεταξύ workouts να ανακτήσει ενέργειας.

Τι είναι τα Braxton Hicks συστολές
Απώλεια βάρους Σχέδια για Teens
Οφέλη από Βήμα αεροβική
Αντοχή Κατάρτισης ρουτίνας
Ορμονική ανισορροπία Συμπτώματα
Μύες Relaxers
Υγιή παντοπωλεία Κατάλογος
Πώς θα φτάσετε Inner Θωρακικός Μύες
Οφέλη από Brinjal
Πιθανότητες να έχει Δίδυμα
Οφέλη από Νομισματοκοπείο