Αρωματοθεραπεία Μασάζ

Η Αρωμαθεραπεία μασάζ αρωματοθεραπείας συνήθως αναφέρεται σε μήνυμα της θεραπείας ή της θεραπείας, το οποίο απασχολεί τα αιθέρια έλαια. Η αρχή πίσω από αρωματοθεραπεία μήνυμα ότι είναι ρουθούνια μας και επισυνάπτονται στην limbic σύστημα του εγκεφάλου. Ελέγχει τα συναισθήματα μας και επηρεάζει το νευρικό σύστημα και ορμόνες. Όταν τα αιθέρια έλαια που εφαρμόζονται στο σώμα, κατά τη διάρκεια του μασάζ αρωματοθεραπείας, τα μόρια get πετρέλαιο μεταφέρεται στο σύστημα limbic μέσω εισπνοή.

Στην ουσία, το καρδιακό ρυθμό, άγχος επίπεδο, η αρτηριακή πίεση, αναπνοή, μνήμη, πέψη ανοσοποιητικό σύστημα και όλες οι επιχειρήσεις θίγονται. Κάθε αιθέριου ελαίου έχει τη δική του θεραπευτικές ιδιότητες και απορροφάται από την επιδερμίδα για την εφαρμογή της. Αυτό βοηθά επίσης σε διάφορες άλλες συνθήκες, όπως το στρες, η κατευναστική ενεργοποίηση ή συναισθηματικά προβλήματα και βελτίωση. Πάντως, την αρωματοθεραπεία δεν θα πρέπει να γίνει με απλή αρώματα και αρώματα έλαια, που δεν φέρουν καμία θεραπευτική αξία.

Κατά την αρωματοθεραπείας μασάζ συνόδου, θεραπευτής επιλέγει το ένα ή περισσότερα αιθέρια έλαια, σας σύμφωνα με την ανάγκη, και μείγματα καλά το μασάζ με λάδι ή λοσιόν. Ενώ το μασάζ έχουν τα αναζητεί, το λεπτό του άρωμα αιθέριων ελαίων γεμίζει τον αέρα γύρω του, το οποίο διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη θεραπεία. Ύστερα από τη σύνοδο, η θεραπευτής, δύναται να προτείνει ένα μείγμα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο σπίτι, ανάμεσα σε θεραπείες μασάζ.

Οφέλη από Παπάγια
Θεραπεία Για κρυοπάγημα
Αρωματοθεραπεία Μασάζ
Οφέλη από γλυκοπατάτα
Τι είναι τα Braxton Hicks συστολές
Πώς να απαλλαγείτε από φλεβοκομβικό Μόλυνση
Οφέλη από την Orange
Πότε Ovulate Μετά A D & C
Να βελτιωθεί το ανοσοποιητικό σύστημα
Γενικές Ενδείξεις μόλυνσης
Νότια Παραλία Διατροφή