Ενήλικες Ακμή

Εάν πιστεύουμε ότι μετά αφήνοντας πίσω σας έφηβος χρόνια μόλις ξεφορτωθεί τον εαυτό σου με τα προβλήματα της εφηβείας σπυράκια και παρόμοια, είναι για σας μια έκπληξη. Ενώ το τέλος σπιθούρι προβλήματα με την εφηβεία, ενηλίκων ηλικίας θα μπορούσε να επιφέρει η ίδια με την ακμή. Ακμή προκαλείται εξαιτίας της συσσώρευσης του κανονικού δέρματος χρωστική στην αδένα αγωγοί πετρελαίου. Έχει υπολογιστεί ότι το 50 τοις εκατό των γυναικών και 25 τοις εκατό των γυναικών υποφέρουν από ακμή ενηλίκων κατά 25 έως 40 ετών. Ενήλικος ακμής είναι περισσότερο πιθανό να αφήσει μόνιμες ουλές, όπως το δέρμα ηλικιών και χάνει το κολλαγόνο και είναι πολύ πιο δύσκολο για να επιστρέψει μετά την αναπήδηση αλλοίωσης των ιστών.

Αιτίες των Ενηλίκων Ακμή
Υπάρχουν πολλοί λόγοι που προκαλούν ακμή κατά τη διάρκεια της ενήλικης ζωής. Άγχος, κακή καλλυντικά, τις ορμόνες και τα χάπια ελέγχου των γεννήσεων, είναι μερικά από τα λόγος που μπορούν να προκαλέσουν ακμή είναι πάνω από μία φορά την εφηβεία. Ενώ το άγχος σας προκαλεί να υπεραποζημιώσουν πετρελαίου αδένες, η κακή καλλυντικών οδηγήσουν σε βακτήρια-εμφόρτου πόρους. Οι ορμόνες, από την άλλη πλευρά, η αιτία να υπερβάλλω σμηγματογόνων αδένων, που προκαλούν τη διεύρυνση και άνω δραστηριότητα του πετρελαίου αδένες του δέρματος.

Έλεγχο των γεννήσεων με χάπια ανδρογόνων σε αυτούς μπορούν να προκαλέσουν στο breakouts την επιδερμίδα. Διατροφή αποτελεί επίσης μία από τις αιτίες για τα προβλήματα ακμής των ενηλίκων. Οι τροφές που σχετίζονται με ακμή είναι αυτές που παράγουν οξύτητα του στομάχου. Σε αυτά περιλαμβάνονται όλα τα είδη γαλακτοκομικών προϊόντων, τα μεταποιημένα και εξευγενισμένα υδατάνθρακες – όπως το αλεύρι και ζάχαρη, μαγειρεμένα λίπη -, όπως τηγανιτά φαγητά και κόκκινο κρέας, ακόμα και η καφεΐνη. Αν θέλετε πραγματικά να απαλλαγούμε από ακμή, ξεκινήστε όξινα τρόφιμα που τρώνε λιγότερο.

Πότε Ovulate
Ποια Τροφίμων Για να αποφευχθεί με ψυχρό
Πώς να κάνω εμετό
Τι είναι Πικραλίδα;
Οφέλη Of Σταφίδες
Αργή μεταβολισμού
Οφέλη από Μπανάνα
Στομάχι
Πώς να ξεφορτωθούμε Επιστροφή Ακμή
Ορμονική ανισορροπία Συμπτώματα
Πώς να αντιμετωπίζει Bulimia