Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης Ακμή

Αν και η εγκυμοσύνη είναι μια από τις πιο χαρούμενη στιγμή και ευχάριστη εμπειρία για τις γυναίκες, εξακολουθεί να έχει το δικό της μερίδιο προβλημάτων. Στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, υπάρχει μια ορμονική εκχύνομαι στο σώμα, που μπορούν είτε να οδηγήσουν σε ακμή ή να επιδεινώσει το δέρμα πρόβλημα, αν είστε ήδη υποφέρουν από αυτήν. Παρότι υπάρχουν πολλά προϊόντα που είναι διαθέσιμα στην αγορά, για τη θεραπεία της νόσου, οι περισσότερες από αυτές απαγορεύεται για τις εγκύους γυναίκες, που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο στο παιδί. Ωστόσο, με λίγο προφύλαξη και φροντίδα, μπορείτε να τη θεραπεία της ακμής, φυσικά και αποτελεσματικά. Για να ξέρει πώς να τη θεραπεία της ακμής κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, διαβάστε την.

Πώς να Υποβάλτε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης Ακμή

Όταν υποφέρουν από ακμή, πλύνετε το πρόσωπό σας ήπια με ήπιο σαπούνι ή καθαρισμού, δύο φορές την ημέρα. Εάν χρησιμοποιείτε ένα moisturizer βεβαιωθείτε ότι διαθέτει μη λιπαρό. Πάντοτε να πλένει το πρόσωπό σας με τα χέρια σου και ποτέ δεν ποτέ θάμνους ένα washcloth. Μπορούν να επιδεινώσουν το τρίψιμο πρόβλημα.
Καταπολέμηση της προτρέπω να pop, συμπίεση ή σπυράκια τρίβετε. Αυτό είναι επειδή θα κάνει χειρότερη την κατάσταση. Βρεθώ, συμπιέσει και να τρίβει τα βακτήρια μπορούν να προκαλέσουν εξάπλωση και να αφήσει σημάδια.
Παρόλο που υπάρχουν τα φυσικά προϊόντα φροντίδας του δέρματος διαθέσιμα στην αγορά, ζητείται να είναι ασφαλής για σας όπως επίσης το μωρό, δεν καταναλώνουν κανένα από αυτά χωρίς τη συγκατάθεση του γιατρού σας ή φορέα παροχής υγειονομικής περίθαλψης.
Η δίαιτα κάνει τεράστια διαφορά για το δέρμα σου. Τρόφιμα που περιέχουν τα αντιοξειδωτικά να βοηθήσει στην καταπολέμηση της ακμής αποτελεσματικά. Τρόφιμα θέματα όπως σολομού, σκούρα πράσινα veggies, ελιές, βατόμουρα, φράουλες και εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου που είναι ωραίο επιλογών που πρέπει να περιληφθούν στη διατροφή σας.
Άσκηση πολλά θέματα, αν πάσχει από την επιδερμίδα πρόβλημα. Καθημερινή άσκηση θα βοηθήσει στην αύξηση της κυκλοφορίας και τη βελτίωση της ροής του αίματος στο δέρμα, που καθιστούν ήπια και υγιές. Επίσης βοηθά στη μείωση του στρες, έναν άλλο παράγοντα που οδηγεί στην ακμή.
Εάν φορούν μακιγιάζ, που χρησιμοποιούν προϊόντα με βάση το νερό καθώς και την ένδειξη ‘noncomedogenic’ ή ‘nonacnegenic’. Αυτό δείχνει ότι δε θα σας φράξει πόρους της και να προκαλέσει breakouts. Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε ξεπλύνετε μακιγιάζ σας πριν προχωρήσουμε στο κρεβάτι, που επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει.

Μύες Relaxers
Πώς να απαλλαγείτε από ένα φλεβοκομβικό Μόλυνση
Γενικές Ενδείξεις μόλυνσης
Κουτσούβελο Διατροφή
Best Bodybuilding Ασκήσεις
Χημικά Peels Για Ακμή
Stop Snoring
Πώς να επουλωθούν βραχνός Voice
Hip Hop Abs
Πώς θα φτάσετε Στο Σχήμα
Θωρακικά Ασκήσεις