Παρενέργειες της πόσιμο Soda

Soda έχει γίνει ένα από τα πλέον δημοφιλή ποτά που καταναλώνονται από τους ανθρώπους αυτών των ημερών, ιδίως με τη μορφή αναψυκτικών. Η κατανάλωση υπάρχει στο λαό της κάθε ηλικιακής ομάδας, είτε πρόκειται για παιδιά ή τους νέους ενήλικες. Υγιή ποτά, όπως το νερό, χυμούς και γάλα, έχει γίνει εντελώς dislodged με σόδα. Οι άνθρωποι έχουν αρχίσει guzzling προβλέπεται μπουκάλια σόδα, ΧΩΡΙΣ σκέψης, ακόμα και ελαφρά, σχετικά με τυχόν ανεπιθύμητες ενέργειες. Αν και οι περισσότεροι από εμάς δεν είναι πλήρως ενήμεροι για αυτό, πόσιμο πολύ σόδα έχει τις ανεπιθύμητες ενέργειες, ορισμένες από αυτές μάλιστα αρκετά σοβαρές. Να σας διαφωτίσω για το θέμα, έχουμε τους κινδύνους που αναφέρονται πόσιμου σόδα, σε γραμμές παρακάτω.

Παρενέργειες της πόσιμο Soda
Soda έχει γνωστό περιλαμβάνουν ορισμένα χημικά προϊόντα που θα νιώσετε σαν αφυδατωμένα. Για το λόγο αυτό, ακόμα και μετά από το πόσιμο παρτίδες σόδα, εξακολουθεί να αισθάνεται διψασμένα.
Υπάρχει υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη και πολύ φρουκτόζη σιρόπι καλαμποκιού σε σόδα. Η υπερβολική κατανάλωση μπορεί εύκολα να το βάλετε σε υπερβολικού βάρους.
Soda δεν έχουν καμία θρεπτική αξία. Πόσιμο τακτικά σημαίνει ότι είναι μόνο προσθέτοντας σχετικά με κενές θερμίδες.
Υπερβολική κατανάλωση σόδας μπορούν να οδηγήσουν σε υψηλό σάκχαρο του αίματος, που μπορούν να οδηγήσουν σε faintness, ταχεία καρδιακό ρυθμό, και η αφυδάτωση.
Από σόδα περιέχει ζάχαρη και πολύ οξύ, που μπορούν να παίξουν τον όλεθρο με τη στοματική υγεία. Δεν είναι μόνο η διάλυση του ασβεστίου από τα δόντια σμάλτου αλλά μπορούν επίσης να προκαλέσουν πολλά κοιλότητες.
Soda είναι φορτωμένα με καφεΐνη, που είναι ένα διεγερτικό, ο λόγος για τον οποίο εξελίσσεται σε εθισμό σύντομα.
Καφεϊνη αφαιρεί ασβέστιο από το σώμα μας. Εάν είστε πάρα πολύ πόσιμο σόδα, είστε πάρα πολύ επίσης η πρόσληψη ασβεστίου, η οποία τελικά θα επηρεάσει την ισχύ των κοκάλων σας.
Ευερεθιστότητα, ανησυχία, ένταση, αϋπνία, διέγερση και γαστρεντερικές διαταραχές αποτελούν κάποιες άλλες ανεπιθύμητες ενέργειες από την καφεΐνη, η οποία συχνά προκύπτουν από την υψηλή κατανάλωση σόδα.

Σημάδια μιας Boy Or Girl
Πώς για να πάρετε μια επίπεδη Στόμαχος
Ποιο είναι Γλουτένη
Αποφύγετε τρόφιμα στα Ενώ δίαιτα
Υγιείς ενεργειακά ποτά
Αρωματοθεραπεία Για Παιδιά
Πώς να κάνετε τη σθεναρότερη Στήθη
Τον διαβήτη κυήσεως Diet Plan
Πότε Ovulate
Working Out ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ Γυμναστήριο
Θεραπεία Για κρυοπάγημα