Πώς να απαλλαγείτε από Ακμή Butt

Ακμή είναι βασικά η εμφάνιση του κόκκινου σπυράκια στο πρόσωπο, την πλάτη, το λαιμό, το θώρακα και άλλες περιοχές του σώματος, συμπεριλαμβανομένου του άκρη. Ναι, μπορείτε να διαβάσετε το εν λόγω δικαίωμα. Ακμή είναι ένα πρόβλημα του δέρματος που μπορούν να επηρεάσουν, μεταξύ των άλλων μερών του αμαξώματος, το πισινό επίσης. Ωστόσο, δεν είναι κάτι που πρέπει να ντρέπεται, καθώς μεγάλο ποσοστό των ατόμων, τόσο στους άνδρες όσο και γυναίκες, υποφέρουν από αυτό το ζήτημα, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της εφηβείας. Butt ακμή είναι ακριβώς όπως ακμή για κάθε άλλο μέρος του σώματος. Τα συμπτώματα, τα αίτια, καθώς και τις μεθόδους θεραπείας που είναι επίσης παρόμοια. Στην ακόλουθες γραμμές, έχουμε μερικές συμβουλές που παρέχονται για να απαλλαγούμε από ακμή πισινό.

Πώς να απαλλαγείτε από Ακμή Butt

Exfoliate την πληγείσα περιοχή, με τη βοήθεια ενός υφάσματος πλύση. Ακολουθήστε αυτό με ένα όργανο που θα βοηθήσει θαμνώδεις απαλλαγείτε από τα νεκρά κυττάρων του δέρματος.
Πάρτε 4-5 πεδιάδα, χωρίς επίχρισμα ασπιρίνες και προσθέστε 1-2 tbsp ζεστό νερό, μαζί με κάποιες γιαούρτι απλό. Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα της πάστας για την πληγείσα περιοχή. Αφήνεται να στεγνώσει και στη συνέχεια αφαιρέστε από τριβή σε απαλή κυκλικές κινήσεις.
Επιλέξουν σώβρακο από φυσικές ίνες και εντελώς αποφυγή εκείνων που έχουν τεχνητές ίνες, όπως φυσικά και του πολυεστέρα σε νάιλον τους. Την ίδια στιγμή, να εξασφαλίσουμε ότι αυτά δεν είναι πολύ αυστηρό.
Πάντοτε να φορούν καθαρά σώβρακο. Ενώ το πλύσιμο τους, σιγουρευτείτε ότι το απορρυπαντικό είναι ήπια και σας σωστά ξεπλύνετε τους στο νερό.
Σε περίπτωση που επιδίδονται στην άσκηση, φροντίστε να πλένετε τον οργανισμό σας με νερό και ένα δροσερό υποαλλεργική σαπούνι μετά.
Ιδρώτα αποτελεί έναν από τους βασικούς λόγους για την άκρη ακμή. Έτσι, προσπαθήστε να φορούν σώβρακο από απορροφητικό υλικό.
Μην χρησιμοποιείτε το πετρέλαιο και τα προϊόντα που βασίζονται σώμα να τηρήσουμε αυτά που έχουν ως βάση το νερό.
Πίνετε πολύ νερό και να μην αποσπάσουν την ακμή. Η τελευταία αυτή περίπτωση θα επιδεινώσει το πρόβλημά σας.
Εάν το πρόβλημα παραμένει για πάρα πολύ καιρό ή είναι πολύ σοβαρές, είναι καλύτερα να συμβουλευθείτε ένα εξειδικευμένο δέρματος.

Πώς να απαλλαγείτε από λόξυγκας
Αρωματοθεραπεία Μασάζ
Οφέλη από Βήμα αεροβική
Υπερνίκηση Παράνοια
Ποιο είναι Γλουτένη
Teen Άσκηση ρουτίνας
Τρόπος αντιμετώπισης της κατάθλιψης
Αυτονόητη ύπνωση Τεχνικές
Κατά να λάβει ένα τεστ κυήσεως
Πώς να απαλλαγείτε από Spider φλέβες
Οφέλη από αραχίδα