Ιχθυέλαιο Παρενέργειες

Ιχθυέλαια ανέκαθεν γνωστό ότι περιέχουν ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, γεγονός που είναι πολύ επωφελής για τα άτομα που υποφέρουν από καρδιακές παθήσεις, υψηλή πίεση του αίματος, η ρευματοειδής αρθρίτιδα, το άσθμα, η διπολική διαταραχή και καρκίνο. Ουσιαστικά, το ιχθυέλαιο είναι πλέον ένα σημαντικό μέρος της ζωής των ανθρώπων ως συμπλήρωμα καθημερινά. Πάντως, όπως ένα νόμισμα έχει δύο πλευρές, έχει θεωρηθεί ότι τα ιχθυέλαια περιέχει μερικές παρενέργειες επίσης. Τώρα, πρέπει να αναρωτιέστε τι αυτές τις παρενέργειες είναι. Ιχθυέλαιο ανεπιθύμητες ενέργειες αρχικά δεν είναι επικίνδυνα, αλλά σε περίπτωση που παίρνετε μια συνεπή δόση ή από υπερδοσολογία, οι συνέπειες μπορεί επικίνδυνος είναι. Για να γνωρίζουμε για τους κινδύνους από την κατανάλωση πάρα πολύ ιχθυέλαια, διαβάστε την.

Παρενέργειες από το ιχθυέλαιο
Όταν λαμβάνονται σε υψηλές δόσεις, τα ιχθυέλαια μπορούν αυξάνουν τον κίνδυνο αιμορραγίας. Ενδέχεται να έχει τη μορφή ρινορραγίες, εγκεφαλικά επεισόδια και του αίματος στα ούρα.
Βαρέα μέταλλα και άλλες ρυπογόνες δηλητηρίαση άλλο κινδύνων που σχετίζονται με ιχθυέλαιο. Αυτό συμβαίνει επειδή υδράργυρος, οι διοξίνες και τα πολυχλωριωμένα διφαινύλια (PCBs) βρίσκονται σε ορισμένα είδη ψαριών.
Στομάχι είναι άλλη ανεπιθύμητη ενέργεια του ιχθυελαίου. Με το υψηλό του ιχθυελαίου, των διάρροια μπορεί επίσης να πραγματοποιηθεί.
Burping αδιάκοπες και ιχθυελαίου επίγευση είναι άλλες ανεπιθύμητες ενέργειες των ψαριών κατανάλωσης πετρελαίου.
Βιταμίνη δηλητηρίαση είναι μια άλλη ανεπιθύμητη ενέργεια του ιχθυελαίου, καθώς περιέχει ορισμένα βιταμίνες, οι οποίες, όταν καταναλώνονται σε μεγάλη ποσότητα μπορούν να είναι επιβλαβή για την υγεία.
Καούρα και δυσπεψία επίσης θεωρούνται ως οι ανεπιθύμητες ενέργειες από το ιχθυέλαιο.

Οφέλη από Φραγκοστάφυλα κόκκινα
Μύες Κτίριο Για Γυναίκες
Jump Start Μεταβολισμός
Μασάζ Μπαλί
Βιταμίνη C Υπερδοσολογία
Οφέλη από Κολοκυθάκι
Πνικτικός μύτη Ένδικα βοηθήματα
Jojoba πετρέλαιο
Πώς να Power Walk
Πλαστική Χειρουργική για Ακμή
Πώς Πολλά Θερμίδες Do Μπορείτε Ανάγκη Ημερήσια