Ποιο είναι το ρυθμό μέθοδος οικογενειακού προγραμματισμού

Rhythm Μέθοδος ελέγχου των γεννήσεων είναι κατά βάση μια φυσική μέθοδο πρόληψης της εγκυμοσύνης, μετά από αποχής κατά τη διάρκεια της ωορρηξίας. Η μέθοδος που ήταν κάποτε μία από τις πιο εξέχουσες φυσικές μεθόδους οικογενειακού προγραμματισμού, όπως έχει εγκριθεί και αναγνωριστεί από Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία, η οποία καταδικάζει τη χρήση των τεχνητών αντισυλληπτικά. Ο ρυθμός μέθοδος είναι γνωστή και ως μέθοδος ημερολόγιο, καθώς αφορά τον καθορισμό των άγονων ημερών από μια γυναίκα να έχουν σεξουαλική επαφή.

Ο ρυθμός μέθοδο οικογενειακού προγραμματισμού θεσπίστηκε το 1905, όταν Theodoor Hendrik Velde Van de, ολλανδός γυναικολόγος, εξήγησε ότι οι γυναίκες ovulate μόνο μία φορά ανά εμμηνορρυσιακό κύκλο. Έπειτα από αυτό, στο 1920, Kyusaku Ogino, μια ιαπωνική γυναικολόγος, και Knaus Hermann, από Αυστρία, ανεξάρτητα ανακάλυψαν ότι η ωοθυλακιορρηξία συμβαίνει περίπου δεκατέσσερις ημέρες πριν από την επόμενη περίοδο της εμμηνόρροιας. Λαμβάνοντας ως βάση αυτής της θεωρίας, Ogino επινόησε ένα τύπος, με τη βοήθεια των γυναικών που θα μπορούσαν να άγονη φορά σεξουαλική επαφή με τους συνεργάτες τους και την επίτευξη της εγκυμοσύνης.

Η μέθοδος που χρησιμοποιεί την παρατήρηση των εμμηνορρυσιακό κύκλο της γυναίκας για μερικές συνεχείς μήνες, για τον υπολογισμό του ασφαλούς περιόδου. Με τη βοήθεια αυτού, πρέπει να σημειωθεί προβλέπεται η συντομότερη και η μεγαλύτερη κύκλους ότι η γυναίκα θα μπορούσε να βιώσει. Ύστερα από αυτό, για να υπολογίσουν το πρώτο γόνιμο ημέρα, έχετε 18 ημέρες, προκειμένου να αφαιρούν από τη συντομότερη κύκλου. Ομοίως, η τελευταία ημέρα είναι δυνατόν να υπολογιστεί με την αφαίρεση 11 ημερών από τη μεγαλύτερη κύκλο. Αυτό θα σας δώσει την γόνιμη στιγμή της γυναίκας του κύκλου. Για να αποφευχθεί η εγκυμοσύνη, η αποχή πρέπει να τηρείται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Πώς να επουλωθούν βραχνός Voice
Κίνδυνοι από τη δίαιτα χάπια
Πώς να απαλλαγείτε από πληγή πληγές
Οφέλη από αραχίδα
Ένδικα μέσα Για Virus Στόμαχος
Τροφίμων πόθο Και Κατάθλιψη
Πώς να απαλλαγείτε από κάλους
Οφέλη από Σπανάκια
Γυναίκες Workouts Ab
Φυσικές όρεξη Suppressants
Υγιή παντοπωλεία Κατάλογος