Πώς με τη βελτίωση της γονιμότητας

Για όσους αναρωτιούνται ποιο είναι γονιμότητας, σας επιτρέπει να καταστήσει σαφές ότι θέμα δεν είναι κάθε γεωργική καλλιέργεια. Αντίθετα, από τη γονιμότητα είμαστε Αναφέρομαι σε ένα ζευγάρι σύλληψη τις πιθανότητες της. Για ένα ζευγάρι για να συλλάβει αυτή είναι σημαντική και για τους δύο εταίρους να γόνιμο την ίδια στιγμή. Ωστόσο, μερικές φορές υπάρχουν καθυστερήσεις στην επίτευξη της εγκυμοσύνης, η οποία θέτει υπό ζευγάρια αγωνία. Για μία γυναίκα, είναι σημαντικές για τη βιώσιμη για την παραγωγή αυγών κατά τη διάρκεια του μηνιαίου κύκλου, ενώ για έναν άνδρα είναι απαραίτητο για να παράγουν ισχυρά και υγιή sperms. Πέρα από αυτό, μπορείτε να βελτιώσετε την γονιμότητα με τη βοήθεια κάποιων εξωτερικών προσαρμογών. Ακολουθήστε τις συμβουλές που αναφέρονται παρακάτω για να αυξήσετε τη γονιμότητα.

Συμβουλές για να βελτιώσετε το Γονιμότητα
Μία από τις καλύτερες μεθόδους για την ενίσχυση της γονιμότητας σας είναι γνωρίζοντας την χρονική στιγμή που η γυναίκα ovulating.
Διατηρείτε μια πορεία σας κανονική θερμοκρασία του σώματος. Όταν οι ωοθήκες είναι σχετικά με την αποδέσμευση ένα αυγό, το βασικοκυτταρικό θερμοκρασία του σώματος αυξάνεται. Έτσι, μπορείτε να συλλάβουν στιγμή αυτή.
Μπορείτε να προσφεύγουν σε ρυθμό μέθοδο, στην οποία αναφέρεται η γόνιμη περίοδος της γυναίκας του κύκλου.
Να σημειώνετε σας μύξα του τραχήλου της μήτρας, που αποτελεί άλλη μια ένδειξη για το γόνιμο περιόδου.
Αποφεύγετε την επαφή με καθιστό, όρθιο ή γυναίκα στις κορυφαίες θέσεις. Αυτό αυξάνει τις πιθανότητες σπέρμα διαρροής. Αντί να πάει για ιεραποστόλου ή οπίσθια θέση της εισόδου, το οποίο θα επιτρέψει το αρσενικό εταίρους να καταθέσουν το σπέρμα πλησιέστερα προς τον τράχηλο.
Το δικαίωμα του είδους της διατροφής βοηθά επίσης στη βελτίωση της γονιμότητας. Λιποβαρή ή υπέρβαρες γυναίκες δυσκολεύονται να μείνετε έγκυος ως ακατάλληλη σωματικού λίπους προβλέπει αντίκτυπο στην παραγωγή των ορμονών του φύλου.
Συμπεριλάβετε βιταμινών και ανόργανων συστατικών στη διατροφή σας όπως η βιταμίνη Ε, ψευδάργυρος, συμπληρώματα ασβεστίου και βιταμίνης D. Αυτό θα ενισχύσει το αναπαραγωγικό σύστημα.
Επιπλέον, αποφεύγεται το αλκοόλ, η καφεΐνη κλπ. καθώς μειώνουν τις πιθανότητες για τη σύλληψη έως το ήμισυ.
Μπορείτε ακόμη να δοκιμάσετε μερικές ασκήσεις υγιή, όπως κολύμβηση, ποδηλασία και περπάτημα, παράλληλα με ένα θρεπτικό διαιτολόγιο σας για την ενίσχυση της γονιμότητας.

Κίνδυνοι από τη δίαιτα χάπια
Φυσικό υποκατάστατα ζάχαρης
Βιταμίνη C Οφέλη
Πώς να εδραιώσει Η Τράχηλος Χώρου
Οφέλη από Ελαιολάδου
Τα πρώιμα συμπτώματα της HIV λοίμωξης
Τροφίμων και της εμμηνόρροιας κράμπες
Αντοχή Κατάρτισης ρουτίνας
Να απαλλαγούμε από τη διάρροια
Τι πρέπει να κάνετε αν κάποιος πνιγμού
Αυτονόητη ύπνωση Τεχνικές