Πώς να Αποτροπή STREP λαιμού

Μια STREP λαιμό είναι ουσιαστικά μια λοίμωξη της βλεννογόνους βλεννογόνου την φάρυγγας. Είναι που προκαλούνται από βακτήρια και μερικές φορές, μολύνει τις αμυγδαλές επίσης. Αν και μπορούν να επηρεάσουν κανέναν, το σχολείο τα παιδιά είναι περισσότερο επιρρεπή σε STREP λαιμού. Επιπλέον, άτομα που καπνίζουν ή ζουν σε υγρούς και γεμάτο συνθήκες είναι επίσης μολυσμένα με εύκολα STREP λαιμού. Η κατάσταση είναι επίσης γνωστά ως Streptococcal πονόλαιμο και συνήθως γίνεται κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου και Απρίλιο. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μάθετε πώς να αποφευχθεί η κυνάγχη, διαβάστε τις συμβουλές που δίνονται παρακάτω.

Συμβουλές για την πρόληψη STREP λαιμού
Φυλάξτε στόμα σας καλύπτονται, έτσι ώστε τα βακτήρια από ένα άρρωστο άτομο δεν εισέρχονται σύστημα σας.
Να μην έρχονται σε επαφή με ένα άρρωστο άτομο χρησιμοποιείται ιστούς.
Πλύνετε τα χέρια σας καλά, που φέρουν ένα μεγάλο ποσοστό των STREP λαιμού βακτήρια. Βεβαιωθείτε ότι το κάνετε αυτό, ειδικά πριν από το μαγείρεμα ή τρώει τα τρόφιμα και αφού αγγίξετε το μολυσμένο άτομο.
Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το χέρι sanitizers για να σκοτώσουν τα βακτηρίδια, αλλά δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο για πλύσιμο πλευρά.
Φυλάσσετε το πληγές γρατζουνιές και καθαρό. Οι περικοπές μπορεί επίσης να μολυνθεί από την STREP βακτηρίων. Συνεπώς, σας κρατήσει πληγές ή τραυματισμούς καθαρό.
Λήψη ημερήσια δόση βιταμίνες. Βιταμίνες ενισχύσει ασυλίας του σώματος, ακόμη και τα μικρά βακτήρια αγώνα υπεύθυνη για STREP λαιμού.

Best Bodybuilding Ασκήσεις
Οφέλη από την Orange
Κίνδυνοι από τη δίαιτα χάπια
Συναισθηματικής ωριμότητας
Πώς να Power Walk
Αυτονόητη ύπνωση Τεχνικές
STREP στο λαιμό Φυσικών Θεραπεία
Φυσικό όρεξη Suppressants
Teen Άσκηση ρουτίνας
Ασκήσεις κατά τη διάρκεια της κύησης
Αντιστροφή θερμίδες δίαιτα