Πώς να χάνει Μηροί βάρος σε

Όλοι σε αυτόν τον κόσμο θέλει να μελετήσει κατάλληλα και ελκυστική. Ενώ για έξι παιδιά πεύκης-pack abs, διόγκωσής δικέφαλος μυς ήπια και τα πόδια, τα κορίτσια έχουν πάντα ονειρεύονται μια ώρα γυαλιού σχήμα. Όταν γίνει λίπος, κάθε περιοχή του σώματος εμπειρίες αύξηση του βάρους. Πάντως, όλοι έχουν ένα συγκεκριμένο τομέα στον οποίο συσσωρεύεται πάνω από το βάρος των άλλων τμημάτων. Σε περίπτωση που οι γυναίκες, είναι συνήθως γλουτών και μηρών ότι αποκτήσουν το μεγαλύτερο βάρος. Αυτό τους κάνει να μοιάζω με κουτάλι, περισσότερο ευέλικτους στο άνω ήμισυ σε σύγκριση με κάτω μισό. Ασκήσεις, σε συνδυασμό με την κατάλληλη δίαιτα, μπορούν να τονώσουν τη διαδικασία της μηρό απώλεια βάρους. Στις παρακάτω γραμμές θα έχουν παράσχει ορισμένες συμβουλές για να χάσει βάρος μηρούς.

Πώς θα χάσουν βάρος στην μηρών

Βασικές Συμβουλές
Θυμηθείτε ότι τι τρώτε αποφασίσει πώς βλέπετε. Για να ήχο κάθε συγκεκριμένη περιοχή του σώματος, είναι απαραίτητο να ταιριάζει σε ένα πρώτο σχήμα. Προσθήκη περισσότερων πρωτεϊνών και ινών στην διατροφή σας. Ενώ το πρώτο θα κάνει ασκήσεις πιο αποτελεσματική, η τελευταία θα κάνει τον οργανισμό σας άπαχο και υγιή

Ασκήσεις
Σχοινάκι
Jump ένα σχοινάκι 3 έως 4 φορές την εβδομάδα. Οχι μόνο να σου κάνει μηρών άπαχο, αλλά επίσης ως μια εξαιρετική ζεσταθεί. Αρχικά, χρησιμοποιήστε το τζόκινγκ άλματα με ρυθμό, ενώ το σκοινί. Γυρίστε το σκοινί προς τα εμπρός και τα πόδια σας εναλλάξ άλμα Bend γόνατα ελαφρώς και να διατηρούν την πλάτη ίσια. Αφού κάποια στιγμή, έναρξη πηδά δύο πόδια σας ταυτόχρονα. Αυτό θα αυξήσει τη δυσκολία της άσκησης.

Ορεινή ποδηλασία / Κολύμβηση / Τζόγκινγκ / Περπάτημα
Οι αερόβιες ασκήσεις των ιππασία μια άσκηση ποδήλατο, κολύμπι, τρέξιμο περπάτημα και πηγαίνετε μια μεγάλη μήκους προς στολίσματα μηρών σας. Αν χρησιμοποιείτε μια άσκηση ποδήλατο, ενώ κουπί προσπαθήσετε να σταθεί κανείς και πετάλι όσο πιο γρήγορα μπορείς. Πιτσιλίζω πόδια σας όπως σας κάνετε μπάνιο, ενώ τα εγκεφαλικά επεισόδια, κυρίως το εγκεφαλικό πίσω. Μπορείτε να εναλλαγή μεταξύ τζόγκινγκ και γρήγορο περπάτημα, για 25 με 30 λεπτά, τρείς φορές την εβδομάδα.

Squatting
Κάνοντας squats είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να απαλλαγούμε από τη βαρύτητα της μηρών σας. Σε πρώτη φάση, να λάβει μια μακρά ράβδο γι ‘αυτήν. Περίπτερο ευθείες, με τα πόδια σας ώμου πλάτος πέρα, και η ράβδος για την ισορροπία σας. Διατηρώντας την πλάτη σας ίσια, χαμηλότερα εαυτό σας σε μια θέση συνεδρίασης, ενώ η εισπνοή, όπως αποπνέω και θα επιστρέψετε σε όρθια θέση. Να τρεις σειρές των 10 επαναλήψεων. Σταδιακή αύξηση της αντοχής, πρώτα με dumbbells και στα δύο χέρια και στη συνέχεια, με ένα μηχάνημα ή barbell Smith.

Dumbbell Lunging
Πάρτε στα χέρια σας dumbbells και στέκεται ίσια, ώμος πλάτος με τα πόδια τους. Βήμα το δεξί πόδι προς τα εμπρός όσο μπορείτε, διατηρώντας το αριστερό μία εκεί που ήταν. Τώρα, το σώμα σας χαμηλότερα από κάμψη τόσο τα γόνατα, να διασφαλίσουμε ότι το γόνατό σας δεξί πόδι δεν υπερβαίνει επαγρύπνηση το γόνατο του στο αριστερό σας πόδι δεν αγγίζετε το λόγο. Πάμε πίσω στην αρχική θέση και επαναλάβετε με την αριστερή πτέρυγα θα πόδι προς τα εμπρός. Επαναλάβετε τα δεξιά και προς τα αριστερά εναλλασσόμενο ξιφίζω, 10 έως 15 ώρες.

Leg curling
Σχετικά με τη θέση σου σακατεύω μηχανή, στομάχι προς τα κάτω. Τοποθετήστε τις δύο πόδια σας κάτω από τα βάρη που επισυνάπτεται και να θέσει τα χέρια σας σχετικά με την αντιμετωπίσουμε. Κρατώντας για να το αντιμετωπίσουμε, φέρτε τα πόδια σας προς τους γλουτούς σας. Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να εισπνέουν ως κουλουριαστώ πόδια σας. Τώρα, exhaling αργά, χαμηλότερα και τα πόδια σας να τα επιστρέψουμε στην αρχική θέση. Επαναλάβετε τη διαδικασία αυτή 10 έως 12 ώρες.

Αύξηση Leg
Μια άλλη άσκηση που μπορούν να βοηθήσουν χάνετε βάρος από μηρών περιλαμβάνει πόδι αυξάνει. Απλώστε μια άσκηση τάπητα και ξαπλώνουν για την επιστροφή σας. Ενώστε τα δύο πόδια και με αργό ρυθμό, ενώ την εισπνοή, εξυψώ τους όσο το δυνατόν περισσότερο. Τώρα, φέρτε πίσω τους, ενώ exhaling, αλλά να τους κρατήσει περίπου κατά 1 έως 2 εκατοστά για το λόγο αυτό, για να μην αγγίζεις. Τώρα, και πάλι αύξηση του πόδια και να φέρει τους. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία 10 χρόνων.

Πώς Do Απολυμαντικά Εργασία
Βιταμίνη C Υπερδοσολογία
Φυσικοί τρόποι για να Βουλκανισμός Α Κεφαλαλγία
Οφέλη από κολοκύθι
Ποιο είναι Γλουτένη
Οφέλη των καρότων
Οπισθόγεμες Baby
Πραγματικά Brown Ψωμί
Αρχάριοι Κολύμβηση προπόνηση
Οφέλη από την κρέμα Apple
Οφέλη από Brinjal