Φυσικές Βήχας Suppressant

Μόλις η σεζόν αλλαγές, πολλοί άνθρωποι πέφτουν θύματα βήχας και κρύα. Αν και παίρνει τις δικές του ψυχρού γλυκιά στιγμή να μας αφήσουν σε ειρήνη, μπορεί κανείς να επιταχυνθεί η είσπραξη από βήχα. Το καλύτερο μέρος είναι ότι δε χρειάζεται να προσφύγει σε αντιβιοτικών ή άλλα ισχυρά φάρμακα για την ίδια. Μπορείτε να suppressants δημιουργήσει για βήχας, δεξιά στην άνεση του σπιτιού, κάνουν χρήση της ημερήσιας κατανάλωσης στοιχεία. Ναι, μιλάμε για suppressants φυσικά βήχας, η οποία είναι σπιτικά, αλλά πολύ αποτελεσματικό. Σε περίπτωση που θέλετε να ψάχνει για κάποιο σπίτι διορθωτικά μέτρα για την καταστολή βήχας, έχει εξετάσει σε εκείνες που προβλέπονται παρακάτω.

Φυσικό Βήχας Suppressants

Πάρτε ένα λεμόνι και κόβουμε σε ήμισυ. Από το εσωτερικό μέρος, βάλτε λίγο αλάτι και πιπέρι μαύρο σε σκόνη. Πιπιλίζουν για το λεμόνι μέχρι να νιώσετε ότι ο βήχας είναι μακριά ebbing.
Πάρτε ένα κομμάτι τζίντζερ και εκχύλισμα τους χυμούς. Προσθέστε το μέλι και μια πρέζα πιπέρι μαύρο σε σκόνη σε αυτήν. Πάρτε 2-3 φορές με την ημέρα.
Πάρτε 1 TSP μέλι και προσθέτουμε το χυμό σταφυλιών σε αυτή. Έχουν αυτό το μίγμα για 4-5 μέρες και θα δείτε το βήχα να φεύγουν.
Αναμείξτε ίσα μέρη του μελιού και το χυμό λεμονιού. Πάρε μια κουταλιά της σούπας από το μείγμα, κάθε δύο ώρες.
Πάρτε ένα ποτήρι ζεστό νερό και προσθέστε μερικές ξύδι μήλου και μηλίτης μέλι της. Ποτό σε καθημερινή βάση.
Αναμειγνύονται ¼ TSP κοκκινοπίπερο, ½ TSP τζίντζερ, ¼ TSP γαρίφαλο, 2 tbsp μέλι, 2 tbsp ύδατος και 1 μήλο tbsp ξίδι μηλίτη. Πάρτε 3 tbsp του μίγματος, όποτε το βήχα απεργίες.
Βράζουμε ένα τέταρτο γαλονιού του νερού σε μια κατσαρόλα και προσθέτουμε αποξηραμένα Elecampane root. Σιγοβράζω για 20 λεπτά και προσθέτουμε το μέλι και μια βουτιά από χυμό λεμονιού. Στέλεχος και ποτά.
Αναμείξτε ίσα μέρη το μαύρο πιπέρι (Καλοί mirch), πολύ πιπέρι (pippali) και ξηρά πιπερόριζα (sonth). Προσθήκη μέλι και 2-3 φορές την ημέρα.
Αναμείξτε 1 TSP κρεμμύδι χυμός με 1 TSP μέλι. Αναίρεση της μίγμα για 4-5 ώρες. Στη συνέχεια, καταναλώνουν δύο φορές την ημέρα.
Διαποτίζετε αμύγδαλα νυκτί. Peel τους το πρωί, το τρόχισμα και προσθέστε βούτυρο και ζάχαρη. Πάρτε το μείγμα στο πρωί και βράδυ.

Πώς να αποτρέψετε ουροποιητικού λοιμώξεις σε μικρά παιδιά
1ους τρίμηνο Δίαιτα
Οφέλη από μούσμουλο
Πώς να χάσει βάρους μετά Έχοντας ένα μωρό
Γιατί Do Άνθρωποι Have Birthmarks
Λοίμωξη του ουροποιητικού Συμπτώματα
Διατροφή για την κατάθλιψη
Αυτό που είναι διαφορετικά είδη διάθεσης Διαταραχές
Πώς Να σας προπόνηση Επιστροφή μυς
Νότια Παραλία Διατροφή
Intestinal να απαλλαγούμε από το φυσικό αέριο