Φυσικές θεραπείες για Pinworms

Pinworms είναι τα παράσιτα που ζουν στο εσωτερικό του βρέθηκαν έντερα ενός ανθρώπου. Σε αντίθεση με τα παράσιτα του δέρματος, δεν θα επιμείνω επί του ανθρώπινου σώματος, παρά ευδοκιμήσουν στο εσωτερικό της. Κάπου κοντά βράδυ, το θηλυκό παράσιτο των εντέρων βγαίνει από το έντερο και, μέσω της πρωκτό, κάνει το δρόμο του για την περιοχή του ορθού πρόσωπο. Στη συνέχεια, εισάγει τα αυγά γύρω το ορθό. Όπως τα αυγά ώριμη εντός έξι ωρών από την που, αρχίζουν προκαλεί ερεθισμό και να οδηγήσουν σε σοβαρή αλήτης κνησμός. Τα αυγά που δεν είναι ορατά με γυμνό μάτι και εύκολα να εξαπλωθεί μέσω της επαφής. Σε περίπτωση που εσείς ή οποιοδήποτε από τα μέλη της οικογένειάς σας έχουν προβληματισμένος από το ζήτημα, κάνοντας χρήση του φυσικού θεραπείες παρέχονται στον γραμμές παρακάτω.

Πώς να απαλλαγείτε από Pinworms

Αποφεύγετε ζάχαρη
Pinworms ευδοκιμούν σε μια διατροφή που είναι πλούσια σε ζάχαρη και εξευγενισμένα υδατανθράκων. Επομένως, προσπαθούμε να αποφεύγουμε την κατανάλωση τροφίμων που είναι πάρα πολύ γλυκό ή εξευγενισμένα υδατανθράκων. Εάν δεν είναι δυνατόν να αποφευχθούν τέτοια τρόφιμα εντελώς, προσπαθούν να περιορίσουν την πρόσληψη στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

Τρώτε High-Fiber Τρόφιμα
Τα τρόφιμα που είναι πλούσια σε ίνες έχει αποδειχθεί ότι είναι πολύ καλό για να απαλλαγούμε από pinworms. Δοκιμάστε να συμπεριλάβει τις παρτίδες των δημητριακών, καθώς και νωπά λαχανικά στη διατροφή. Η Επιτροπή δεν θα κάνει μόνο το pinworms αντιμετώπιση των πιο αποτελεσματικό, αλλά και εμποδίζει την περαιτέρω μόλυνση από τη χώρα.

Τα προβιοτικά συμπληρώματα
Τα προβιοτικά συμπληρώματα είναι εκείνοι που ενθαρρύνει την ανάπτυξη των καλών βακτηρίων στο σώμα. Τα βακτήρια προσφέρουν καλή φυσική προστασία στο σώμα, κατά των δυνητικά επιβλαβών οργανισμών, συμπεριλαμβανομένων pinworms. Συνεπώς, είναι σκόπιμο να περιλαμβάνει συμπληρώματα προβιοτικών στην δίαιτα.

Συμπυκνωμένο Γκρέιπ Σπόρων Απόσπασμα
Συμπυκνωμένο εκχύλισμα σπόρων γκρέιπφρουτ έχει αποδειχθεί ότι είναι πολύ χρήσιμο για να απαλλαγούμε από pinworms. Προστίθενται 5 έως 10 σταγόνες του αποσπάσματος σε ένα ποτήρι χυμό ή νερό (από το απόσπασμα είναι πικρή, χυμός είναι μια καλύτερη εναλλακτική λύση). Πίνετε ένα ποτήρι αυτό το μείγμα, 2-3 φορές την ημέρα, για τρεις έως επτά ημέρες.

Σκόρδα Γαρίφαλα
Το σκόρδο είναι ένα από τα πιο χρήσιμα μπαχαρικών στον κόσμο και κατέχει πολλές θεραπευτικές του ιδιότητες. Σκελίδες σκόρδο έχει αποδειχθεί ότι είναι χρήσιμη στην περίπτωση της επεξεργασίας επίσης παράσιτο των εντέρων. Mash σκελίδες σκόρδο και προσθέστε μερικές μέλι σε αυτούς. Έχετε το μείγμα, 2-3 φορές την ημέρα, για δύο έως τρεις εβδομάδες.

Προληπτικά μέτρα
Τα προληπτικά μέτρα που αναφέρονται κατωτέρω διασφαλίσει ότι το ζήτημα της pinworms σας δεν διαταράσσει καθόλου.
Πλύνετε τα χέρια σας σωστά και επιμελώς
Κρατήστε το σύντομο νύχια και των καθαρών
Μη βάζετε στο στόμα σας δάχτυλα
Ποτέ δεν σας δαγκώσει ποτέ καρφιά
Πάντοτε να φορούν καθαρά εσώρουχα
Διατηρείτε το σπίτι σας χωρίς ακαθαρσίες και σκόνη

Κολύμπι Τεχνικές
Υγιή παντοπωλεία Κατάλογος
Οφέλη από Λάχανο
Οφέλη από Μαρούλια
Δημιουργία Ημερήσια Άσκηση ρουτίνας
Οφέλη από Παπάγια
Πώς με τη βελτίωση της γονιμότητας
Ανεπάρκεια Β12 Συμπτώματα
Πνικτικός μύτη Ένδικα βοηθήματα
Πώς Do Απολυμαντικά Εργασία
Τι Are Fibroids