1ους τρίμηνο Δίαιτα

Being μια μητέρα είναι ευλογία για κάθε γυναίκα. Μόλις get έγκυος, υπάρχουν ορισμένα φυσικών αλλαγές, οποία σώμα σας υφίσταται αυτόματα. Αν και θα μπορούσε να είναι λίγο unnerving Στην αρχή θα σας ευκολία ως εγκυμοσύνη εξελίσσεται. Πέρα από τις αλλαγές που θα καταστήσουν τον οργανισμό σας να χρησιμοποιούν το μωρό, πρέπει να γίνουν ορισμένες τροποποιήσεις για τη δική σας επίσης. Αυτό περιλαμβάνει το μέγεθος και τον τύπο της διατροφής, ειδικά κατά το πρώτο τρίμηνο, όπως είναι το διαμορφωτικός χρόνο. Είναι πολύ αναγκαίο για έγκυο γυναίκα για να φροντίζουν την υγεία, που καθορίζει την υγεία του παιδιού. Για να μάθετε περισσότερα για το 1ο τρίμηνο δίαιτα, διαβάστε την.

Διατροφή κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου
Η ενέργεια αποτελεί πρωταρχική υποχρέωση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Συνιστάται ότι οι έγκυες γυναίκες θα πρέπει να αυξήσουν την ημερήσια πρόσληψη κατά 100 θερμίδες κατά το πρώτο τρίμηνο.
Φολικό οξύ ή φυλλικό οξύ απαιτείται για την υποστήριξη της μητρικής αύξηση του όγκου του αίματος και να μειώσει τον κίνδυνο της μωρό έχοντας νευρικού σωλήνα (ΜΚΔ). Έτσι, ένα συμπλήρωμα φυλλικού οξέος, συνιστάται να λαμβάνεται το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης.
Πάρτε συμπληρώματα σιδήρου άφθονης παροχής πλούσια παροχή αίματος στον αυξανόμενο μωρό. Μπορείτε να το κάνετε αυτό τρώνε περισσότερο σίδηρο τροφές πλούσιες όπως άπαχο κόκκινο κρέας, ψάρια, πουλερικά, οι ξηροί καρποί, ολόκληρα-grain ψωμιά και σιδήρου-εμπλουτισμένα δημητριακά.
Το ασβέστιο είναι απαραίτητη για υγιή οστά και τα δόντια του μωρού. Έτσι, ασβέστιο, καθώς και βιταμίνης D είναι ιδιαίτερα αναγκαία για τη μητέρα.
Περιορισμός της πρόσληψης καφεΐνης, με τη μορφή τσαγιού και καφέ.
Περιορισμός της πρόσληψης ψαριών, ιδιαίτερα υψηλό υδράργυρο ψάρια όπως καρχαρία, του ξιφία, το σκουμπρί και Tilefish βασιλιά.
Χρησιμοποίησε τεχνητά γλυκαντικά με μέτρο.
Μπορείτε να πιείτε μερικά φυτικά αφεψήματα, η οποία να είναι ασφαλή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Αυτά περιλαμβάνουν φλούδες εσπεριδοειδών, τζίντζερ, λεμόνι βάλσαμο, φλούδα πορτοκαλιού και αυξήθηκε ισχίου τσάι. Αποφύγετε χαμομήλι τσάι.

Εύκολη Workouts At Home
Φυσικές θεραπείες για την κατάθλιψη
Hip Hop Abs
Φυσικό υπακτικά
Πραγματικά Brown Ψωμί
Teen Άσκηση ρουτίνας
Ισομετρική Ασκήσεις
Τρόπος αντιμετώπισης της κατάθλιψης
Γυναίκες Workouts Ab
Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης Ακμή
Μείωση της κυτταρίτιδας με δίαιτα