Ασκήσεις κατά τη διάρκεια της κύησης

Μία από τις μεγαλύτερες χαρές της να είσαι γυναίκα είναι η ικανότητα να συλλάβουν ένα παιδί. Getting εξυψώνει έγκυος γυναίκα με τα υψηλότερα επίπεδα της έκστασης και δίνει μεγαλύτερη δυνατή ευτυχία. Κάθε γυναίκα θα ήθελε να δείχνουν καλά και να αισθάνονται υγιείς κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Ένα από τα καλύτερα μέσα για να επιτευχθεί αυτό είναι με άσκηση. Είναι απολύτως τίποτα δεν κάνει λάθος σε κάποια βασικά ασκήσεις κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και στο γεγονός συνιστάται από τους γιατρούς. Βοηθά το σώμα να προετοιμαστεί για τη γέννηση των παιδιών, η αύξηση βάρους διατηρεί υπό έλεγχο και διατηρεί την αίματος που κυκλοφορεί έτσι ώστε ο οργανισμός αισθάνονται υγιείς, συμπληρώνεται επίσης και ευελιξία. Διαβάστε για ορισμένες workouts ότι μπορούμε να κάνουμε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Περπάτημα
Αυτό είναι μια από τις καλύτερες ασκήσεις για να το κάνετε όταν είστε έγκυος. Περπάτημα καθημερινά σε μέτρια ταχύτητα για 15-20 λεπτά θα συμβάλει στη διατήρηση της ενεργητικής και ευέλικτο όργανο και θα ενισχύσει τους μυς. Επίσης βοηθά, ώστε να αμβλυνθούν οι κράμπες με τη διατήρηση των μυών που μετακινούνται. Ο οργανισμός επίσης θα γίνει ήπια για τον τοκετό και να χάσει το υπερβολικό βάρος μετά την παράδοση θα είναι εύκολο.

Κολύμπι
Ένας από τους καλύτερους και ασφαλέστερους ασκήσεων, κολύμπι συνιστάται από όλους σχεδόν τους γιατρούς για τις έγκυες γυναίκες. Ασκεί μεγάλη μυϊκή ομάδες, παρέχει την ευελιξία και την ευκινησία, ακόμα και όταν είστε έγκυος, παρέχει τεράστια καρδιαγγειακά οφέλη και δίνει μια αίσθηση weightlessness του κατά τη διάρκεια της άσκησης, η οποία καθιστά ευκολότερο για τις γυναίκες.

Yoga
Doing γιόγκα θα σας βοηθήσουμε να παραμένουν σε συγχρονισμό με τη σωματική και συναισθηματική σας εαυτό. Έχει την ικανότητα να ηρεμήσω μυαλό σου και να χαλαρώσετε σας επιμελώς και, ταυτόχρονα, παρέχουν τεράστια οφέλη φυσική. Συνιστάται να πάμε σε μια ειδική εκπαιδευτή που θα έχει ως στόχο την παροχή κάθε γύρο ανάπτυξης και συνιστά το μόνο ενδεής ασκήσεων. Επιπλέον, αποφεύγεται η επιμήκυνση πάρα πολύ και προσπαθούν να γίνουν πιο ευέλικτες.

Χαμηλή αερόμπικ επιπτώσεων και Χορού
Ο χορός και κινείται το σώμα σας rhythmically μουσική κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση πολύ καλή φυσική κατάσταση καθώς και τη βελτιστοποίηση της συναισθηματικής υγείας. Απλά κινείται σου με άλλους για την μουσική μπορεί ξαναζωντανεύω σας πάρα πολύ και φεύγω αυτές εγκυμοσύνης μπλουζ, καθιστώντας σας ευτυχισμένη, υγιή και ακόμα πιο λαμπερό!

Οφέλη από την Κουίνς
Ιχθυέλαιο Παρενέργειες
Πώς για να απαλλαγούμε από ψώρα
Οφέλη από Pomegranate
Οφέλη από αμύγδαλα
Πώς να εδραιώσει Η Τράχηλος Χώρου
Να καθιερωθεί Raisio Benecol Στην Ινδία
Working Out ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ Γυμναστήριο
Οφέλη από Μαρούλια
Αποφύγετε Bad Breath
Οφέλη από χυμό μούρων