Πως για τη θεραπεία ενός Sprained αστράγαλο

Είτε έχετε πληγωθεί ότι αστράγαλο σου ενώ τρέχει να πάρουν το λεωφορείο, ενώ κάνει ή οποιασδήποτε άλλης δραστηριότητας, επειδή θα χαλαρώσουν φροντίστε να σηκωθεί και να προχωρήσουμε ξανά. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να επουλωθούν sprained που αστράγαλο σου.
Πρώτη και κύρια sprained τον πάγο αστράγαλο. Εφαρμόστε πάγο για τη ζημία που αμέσως μετά έχετε sprained που αστράγαλο σας. Διατηρείτε αρκετές φορές κερασάκι σε μια ημέρα για 15-20 λεπτά κάθε φορά, μέχρι να έχει υποχωρήσει το οίδημα. Να θυμάστε να μην πάγου της ζημίας που για περισσότερο από 20 λεπτά κάθε φορά. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν, τόσο περισσότερο η καλύτερη, αλλά αυτή είναι απολύτως λανθασμένη. Infact Η υπερβολή είναι σε θέση να έχουν αρνητικές επιπτώσεις στη ζημία.
Μην τυλίγετε ή τη συμπίεση του αστραγάλου ότι έχει τραυματιστεί. Αναδίπλωση συμπίεσης ή εμποδίζει το πλεόνασμα ρευστού από την εκκένωση της πληγείσας περιοχής. Αυτό θα παρατείνει τον πόνο, δυσφορία και οίδημα.
Υπόλοιπο του ζημιωθέντος αστράγαλο στο μέγιστο δυνατό βαθμό. Infact, να παραμείνουν ανοικτά των τραυματιών πόδι όσο το δυνατόν περισσότερο. Αυτό θα βοηθήσει σημαντικά στην επούλωση διαδικασία.
Εξυψώ τους τραυματίες αστράγαλο σου βάζοντας μερικά μαξιλάρια, καρέκλα, τραπέζι του καφέ ή οτιδήποτε άλλο υπό τον αστράγαλο που είναι τραυματίες. Ανύψωση της αστράγαλο θα συμβάλει στην ελαχιστοποίηση της πρήξιμο που λαμβάνει χώρα.
Αποφεύγετε κάθε είδους θερμότητα, ενώ η περιοχή εξακολουθεί να είναι τραυματίες πρησμένο. Χρησιμοποιήστε την υγρή θερμότητα κατά τα sprained αστράγαλο μια φορά η ζημία έχει υποχωρήσει λίγο.
Ξεκινήστε τη χρήση του αστράγαλο μια φορά το πρήξιμο και ο πόνος έχει περάσει. Να θυμάστε να το κάνουμε με προσοχή όμως, γιατί δεν θέλουν να εργαστούν είναι 100 τοις εκατό μόλις έχει επουλωθεί. Κάν ‘το σταδιακά. Αυτό θα ενεργοποιήσει την νευρικές ίνες στην περιοχή τραυματίστηκαν inturn οποίο θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της χάσει δύναμη στους μυς καθώς και ligaments που είχαν υποστεί βλάβη. Επίσης θα συμβάλει στην προώθηση καλύτερης κυκλοφορίας του αίματος.

Σημάδια Of πρόωρα Labor
Πλεονεκτήματα γυμναστική
Συναισθηματικής ωριμότητας
Οφέλη από γκουάβα
Κολύμπι Τεχνικές
Πως για τη θεραπεία ενός Sprained αστράγαλο
Πώς να ξεφορτωθούμε Επιστροφή Ακμή
Οφέλη από Δαμάσκηνα
Πώς για να απαλλαγούμε από κοιλιά Λίπος
Ιχθυέλαιο Παρενέργειες
Candida Διατροφή