Πώς για τη θεραπεία ενός Μύες Τραβήξτε

Το πρόβλημα του μυός τραβήξτε ανακύπτει όταν ένα μυ είναι τεντωμένο πέραν την ικανότητά, ή τεντωμένο πολύ μακριά, και ορισμένα του μυός Fibers get split. Μύες στελέχους μπορεί ποικίλλουν από ήπια, μέτρια έως σοβαρή, κατ’αναλογία του ποσό του μυός σχισμένη. Γενικά ήπια μυϊκή έλξη χαρακτηρίζεται από ήπιες δυσφορία, ΧΩΡΙΣ καμία αναπηρίας, ενώ ένα μέτριο τεντωμένο μυ προκαλούν πόνο και συχνά περιορίζουν την ικανότητά της να εκτελεί τις δραστηριότητες υψηλού επιπέδου. Αναμφισβήτητα, μια σοβαρή τραβήξτε οδηγεί στο σημαντικό πόνο και προβλήματα, όπως μυϊκός σπασμός, πρήξιμο και μώλωπες. Σοβαρή μυϊκή έλξη θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα οδυνηρή, καλώντας για την κατάλληλη θεραπεία. Η θεραπεία για όλα τα είδη είναι τεντωμένο μυ περισσότερο ή λιγότερο ίδια συχνότητα μπορεί ακόμη τους διαφέρουν. Ανάγνωση περαιτέρω για να γνωρίζουμε τι μπορούμε να κάνουμε, ώστε να αντιμετωπίζουν τον μυ έλξη.

Υπόλοιπο – Υπόλοιπος είναι συνήθως προτείνεται για την αρχική φάση ανάκαμψης-1 έως 5 μέρες, συμβατή με τη σοβαρότητα του τραυματισμού. Ακινητοποίησης που δεν είναι πάντα υποχρεωτική, εκτός από ότι μπορεί ενδεχομένως να είναι επιβλαβή. Οι γιατροί συνήθως προτείνουμε την τήρηση ακινητοποίηση σε νάρθηκα ή ψηφισάντων, μετά από check-up. Αλλιώς, μπορεί προκαλέσει ακαμψία μυών.

Ice – Εφαρμογή του πάγου βοηθά στη μείωση του πόνου, οίδημα, και αιμορραγίας. Πρέπει να αρχίσουν το ταχύτερο δυνατόν, μετά τη στήριξη ενός μυός έλξη. Ice εφαρμογές μπορούν να γίνουν κατ ‘επανάληψη και αν δεν πρέπει να γίνει για περισσότερο από 15 λεπτά κάθε φορά.

Αντιφλεγμονώδη φάρμακα – Suchmedications, γενικά, να βοηθήσει να μειώσει τον πόνο και πρήξιμο. Τα φάρμακα που κάνουν ενδεχομένως έχει ανεπιθύμητες ενέργειες, έτσι πρέπει να το ελέγξετε με ένα γιατρό πριν αρχίσετε οποιοδήποτε αντιφλεγμονώδεις αλοιφές ή γέλες.

Μέτρια Stretching – ευθυγράμμιση συμβάλλει στην ενίσχυση των μυών. Είναι ευεργετική σε επεξεργασία, καθώς και την πρόληψη των μυών κακώσεις. Μυών, οι οποίες είναι ισχυρότερες και περισσότερο ευέλικτη και λιγότερο πιθανό να είναι τραυματίες.

Ενίσχυση της – Μετά από κάθε μυ ζημίας, είναι απαραίτητο να ανακτήσουμε δύναμη πριν να επαναλάβει αθλητικές δραστηριότητες. Τόσο η ζημία και την περίοδο ανάπαυσης μετά τη ζημία που μπορούν να μειώσουν την μυϊκή αντοχή. Μυς που είναι ισχυρή λιγότερο πιθανό είναι να πάρετε μια νέα ζημία.

Θερμαίνονται Εφαρμογές – Μελέτες σε εργαστήριο που έδειξαν ότι η θερμοκρασία μπορούν να επηρεάσουν την ακαμψία των μυών. Αν σώμα και τους μυς διατηρούνται ζεστά, οι μύες είναι πιθανό λιγότερο για να πάρετε μια στέλεχος του τύπου της ζημίας.

Μύες Αποφύγετε Κόπωση – βοηθά τους μυς να απορροφήσουν την ενέργεια και ότι ο λόγος για τον οποίο, εκ νέου τη ζημία είναι δυνατόν να αποφευχθούν με την επαναφορά του με τη δύναμη των μυών. Μύες, που είναι κουρασμένα, είναι περισσότερο πιθανό να είναι τραυματίες.

Η σωστή Θερμάνετε-Up – προθέρμανση, πριν από άσκηση, αθλητικός ανταγωνισμός ή αθλήματα, είναι σημαντική διότι βοηθά τους μυς να χαλαρώσουν και έτσι την πρόληψη τραυματισμών. Υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα στράγγισμα το μυ αν κάποιος παίρνει σε ένα άθλημα με δυσκαμψία μυς.

Εφηβεία για αγόρια
Πότε Ovulate Μετά A D & C
Κουτσούβελο Διατροφή
Γενετική Ασθένειες
Τι είναι τα Ρητίνες
Οφέλη από την κρέμα Apple
Θηλασμός Versus Φιάλη Διατροφή
Alpha Lipoic Acid Οφέλη
Οφέλη από Ροδακινί
Γιατί άραγε Feel Good κλάμα
Αρωματοθεραπεία Μασάζ