Πώς να απαλλαγείτε από Scars

Το πρόβλημα της ακμή και σπυράκια, είναι κάτι που σχεδόν κάθε άλλη έφηβος και νεαρός αντιμετωπίζει σήμερα. Με την άνοδο των θερμοκρασιών και των επιπέδων ρύπανσης και σήμερα, είναι αδύνατο, να κάνετε τη διαμονή καθαρό δέρμα χωρίς φύτρα και ανά πάσα στιγμή. Τα αποτελέσματα είναι ακμή, σπυράκια, blackheads, whiteheads, και ούτω καθεξής. Το χειρότερο πρόβλημα με τα δύο πρώτα είναι αυτά που συνήθως καταλήγουν να αφήνει σημάδια στο πρόσωπό σας. Πώς θα απαλλαγούμε από σπυρί ουλές ακμής και δεν είναι δύσκολο, ειδικά αν έχετε ακολουθήσει τις φυσικές θεραπείες που είναι διαθέσιμοι για αυτήν. Αν είναι από εκείνους που δεν γνωρίζουν κάθε σπίτι διορθωτικά μέτρα για τις ουλές στο πρόσωπο, κάνει χρήση των πληροφοριών που παρέχονται από τους ακόλουθους άξονες.

Πώς για να απαλλαγούμε από Scars
Αγοράστε μερικά βιταμίνη Ε καψάκια. Σπάστε τους και βγάζουν το υγρό. Παπανικολάου αυτό το ρευστό για τις ουλές.
Εφαρμογή του τσαγιού λάδι δέντρο έχει αποδειχθεί να είναι ευεργετική σε περίπτωση ουλές στο πρόσωπο, είτε πρόκειται για το αποτέλεσμα της ακμής ή σπυράκια.
Λαμβάνεται βαμβάκι μπάλα και να 2-3 σταγόνες αιθέριου ελαίου λεβάντας σε αυτή. Εφαρμόστε τα φιλελεύθερα σε αυτό το ουλές.
Λευκαίνω πράσινο τσάι. Πάρε ένα βαμβακερό μπάλα και εμβαπτίζεται στο λευκασμένα τσάι. Εφαρμογή του με τις ουλές.
Βγάλε το ρευστό από τη βιταμίνη Ε καψάκια και αναμειγνύεται με aloe-vera γέλη, στην ίση ποσότητα. Εφαρμόστε στην προσβεβλημένη περιοχή.
Αν δεν έχετε λιπαρό δέρμα, να λάβει κάποια μέλι και τρίβετε την στο ουλές. Αυτές θα επουλωθούν σύντομα.
Τριβή ελαιόλαδο στις πληγές, 2-3 φορές την ημέρα, έχει βρεθεί ότι είναι αποτελεσματικό στην αφαίρεση τους.
Αναμείξτε 1 tbsp κρέμα γάλακτος, 1 tbsp γιαούρτι, 1 tbsp αλέθω πλιγούρι βρώμης και 3-4 σταγόνες χυμό του λεμονιού. Εφαρμόστε στην όψη, αφήνεται για 10 λεπτά και ξεπλύνετε.
Εφαρμόστε χυμό λεμονιού για το πρόσωπό σας. Αυτό δεν lightens μόνον τις πληγές, αλλά επίσης βοηθά στην αφαίρεση κηλίδες.
Βάλτε 1 TSP fenugreek σπόροι σε 1 λίτρο βραστό νερό και αφήνεται για 5-10 λεπτά. Στέλεχος το υγρό και να εφαρμόζουν στην όψη.
Βγάλε αγγουριού και χυμό που ισχύουν για το πρόσωπό σου. Αφήστε για 15 λεπτά και ξεπλύνετε με κρύο νερό.
Την πληγείσα περιοχή μασάζ με λάδι καρύδας συμβάλλει στην ελάφρυνση τις ουλές. Εντούτοις, αυτή η αντιμετώπιση δεν είναι καλό για το δέρμα λιπαρό.
Αναμειγνύονται κοκκινόξυλο μαύρο και γραμμάριο σκόνης. Κάντε επικόλληση με νερό / ανθόνερο και να εφαρμοστεί στην όψη. Αφήστε νυκτί και ξεπλύνετε.
Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε την πληγείσα περιοχή μασάζ με ελαιόλαδο, μια-δυο φορές την ημέρα.
Κονιοποιείται ορισμένα φύλλα μέντας και εκχύλισμα τους χυμούς. Eφαρμόστε τη στο πρόσωπο και ξεπλύνετε μετά από μερικά λεπτά.

Τρόφιμα για διαβητικούς
Τι προκαλεί Charlie Ίπποι
Τι είναι Deep Tissue Massage
Οφέλη από Αβοκάντο
Βιταμίνη K Ανεπάρκεια Συμπτώματα
Οφέλη από Neem
Τραμπολίνο Για Άσκηση
Χημικά Peels Για Ακμή
Κοκαλιάρικο Bitch Δίαιτα
Οφέλη από φρούτα του πάθους
Πώς να κάνετε τη σθεναρότερη Στήθη