Τονική πλαδαρός Underarms

Πάμε καλοκαίρι και όλα τα κορίτσια βγαίνουν έξω με τους μανίκια μπλούζες, σπαγέτα ιμαντων, μανέστρα strings, και ούτω καθεξής. Μολονότι τέτοιες κορυφές εξετάσει πολύ καυτό και σέξι, πρέπει να έχετε ήπια underarms τέλειο για να το εξετάσουμε. Πλαδαρός όπλων δεν κοιτάμε μόνο ντροπή, αλλά είναι επίσης ένα αηδία. Ωστόσο, τα καλύτερα νέα είναι ότι η τόνωση πλαδαρός underarms δεν είναι καθόλου δύσκολο? Μόνο λίγη προσπάθεια που απαιτείται από την πλευρά σας. Για να βοηθήσουμε εσάς να απαλλαγούμε από την σάρκα του για το υπερβολικό underarms και να το δούμε απόλυτα ήπια, εφόσον έχουμε μια σειρά από συμβουλές στους ακόλουθους άξονες.

Πώς θα Τονική πλαδαρός Underarms
Πρέπει να διορθώσουμε πρόσληψη της διατροφής σας. Συχνά, είναι το flab ένα αποτέλεσμα το λίπος κατατίθεται στο underarms. Βεβαιωθείτε ότι η διατροφή σας είναι ισορροπημένη και δεν περιέχει περισσότερο από το 20% του λίπους και carbs. Να ληφθούν περισσότερα φρούτα, λαχανικά και ινών στη διατροφή σας. Εάν είστε βέβαιοι, συμβουλευθείτε το διαιτολόγο που θα μπορέσει να κάνει δίαιτα σχέδιο για σας.
Η άσκηση είναι το μόνο επιλογή για να απαλλαγούμε από underarms πλαδαρός. Συμμετοχή σε γυμναστήριο και αποκτήστε κίνητρα για να κερδίσει εύμορφος τρικέφαλος μύς. Μόλις αρχίσετε να πάμε στο γυμναστήριο και βλέπουμε ανθρώπους με εύμορφος όπλα, εσείς θα έχετε την αίσθηση κίνητρα να εργαστούν και να επανέλθουμε σε σχήμα.
Να πολλές ασκήσεις cardio. Αυτό περιλαμβάνει γρήγορο περπάτημα, τρέξιμο, τρέξιμο, κλπ. Θα πρέπει να γίνει σε μέτρια ένταση για να αυξήσει την καρδιακή και κάψετε θερμίδες. Κάνοντας αυτές τις ασκήσεις για 20 λεπτά με μισή ώρα την ημέρα θα σας δώσει καλά αποτελέσματα.
Μια άλλη μεγάλη άσκηση που μπορείτε να κάνετε μόνοι σας στο σπίτι θα push-ups. Κάθε μέρα για 15 λεπτά, κάνει push ups που θα πάει πολύ μακριά σε τονωτικό μέχρι τα χέρια και σας τρικέφαλος μύς και να απαλλαγούμε από την underarm flab σε καμιά περίπτωση δεν έχει.
Λήψη dumbbells του 8-10 κιλά και άσκηση μαζί τους. Εάν δεν έχετε dumbbells, λαμβάνουν ένα λίτρο φιάλη γεμάτη με νερό και να το χρησιμοποιήσετε ως βαρίδια. Stretch σας χέρι και σηκώστε το βάρος μέχρι να νιώσετε το tricep μυών που τράβηξε στο μέγιστο όριο. Να REPS 3-4 του συνόλου 10-15.
Περιστροφή δεξιά σας όπλων και αριστερόστροφος, αίσθημα σας ωμοπλατών κυκλοφορούν όπως κάνετε αυτό το εγχείρημα. Αυτό θα σας το σχήμα μέχρι και την flab όπλων θα λιώσουν με αυξημένη χρόνο.

Οφέλη Of Mulberry
Μαγειρική χαμηλά λιπαρά Γεύματα
Για Εκφέρει Καθιστάμενη Ψηλότερος
Υγραντήρα Versus Vaporizer
Πώς για χάσιμο βάρους στο πρόσωπο
Δυσκοιλιότητα κατά τη διάρκεια της κύησης
Θωρακικός Tricep προπόνηση
Να απαλλαγούμε από πάνες Εξάνθημα
Οφέλη από αμύγδαλα
Οφέλη από κολοκύθι
Αυτό που είναι διαφορετικά είδη διάθεσης Διαταραχές