Καταγωγή του Aids

Αυτό που οι περισσότεροι μας γνωρίζουμε είναι ότι το AIDS έχει για Σύνδρομο επίκτητης ανοσοποιητικής ανεπάρκειας και ότι είναι μία σοβαρή κατάσταση που αποδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος σε βαθμό ότι αδυνατεί να off καταπολέμηση ασθενειών. AIDS προκαλείται από τον ιό της ανοσοανεπάρκειας του ανθρώπου που μπορούν να μεταδοθούν από μολυσμένη μητέρα στο έμβρυο, η σεξουαλική επαφή με τα μολυσμένα πρόσωπο ή μοιράζονται ή βελόνα / σύριγγα με ένα μολυσμένο άτομο. Αλλά ξέρεις υπάρχουν διάφορες θεωρίες που αφορούν το πώς προήλθε το AIDS; Ορισμένοι ισχυρίζονται ότι το AIDS δεν είναι μια φυσική ασθένεια, αλλά δημιουργούνται από τους άνδρες ως μέρος των ιατρικά πειράματα. Ανάγνωση για να μάθετε περισσότερα.

Οι θεωρίες που αφορούν το AIDS Όταν προέρχονται από —
Πολλές θεωρίες που συνδέονται με AIDS έχουν προταθεί που υποδηλώνει ότι ενδέχεται να είναι σκόπιμη ασθενειών που δημιουργούνται από τον άνθρωπο, για τα ποικίλα συμφέροντα / λόγους όπως πληθυσμού ελέγχου, γενοκτονίας ή βιολογικών πολεμικών έρευνα. Λίγοι άλλα θεωρίες λένε ότι το AIDS προέλευσης θα μπορούσε να δεδουλευμένων σε τυχαία δημιουργία, από τον άνθρωπο. Ανάγνωση να μάθω κάποια θεωρίες που αφορούν την ιστορία και την καταγωγή του το AIDS.
Η περικοπή κυνηγός ή θάμνος κρέατος θεωρία είναι επίσημα εγκεκριμένες και ενδεχομένως, το πιο δημοφιλές μία για την προέλευση του Aids. Λέει περικοπεί το AIDS, εξαιτίας μιας αφρικανικής κυνηγός / bush-κρέατος-πωλητή, ο οποίος πήρε με τα μολυσμένα χιμπατζής SIV, μετά από το τσίμπημα των ζώων ενώ butchering αυτήν. Η θεωρία αυτή δεν είναι αντιφατικό, αλλά έχει διάφορες δυσλειτουργίες. Ειδικότερα παραλείπει να αποσαφηνίσει το χρονοδιάγραμμα και τη θέση του αρχικού περιπτώσεις AIDS και οι λοιμώξεις από πανδημίας του HIV-1 που έγινε σε τρεις αφρικανικές χώρες αρχικά ελέγχεται από Βελγίου – η Λαϊκή Δημοκρατία του Κογκό (βελγικό Κογκό), Ρουάντα και Μπουρούντι. Η θεωρία αυτή επίσης δεν εξηγεί γιατί τουλάχιστον τέσσερις διαφορετικές εστίες έγινε προφανώς AIDS σε όλο τον εκκίνησης ή τα μέσα του 20ου αιώνα.

Εκεί υπάρχει επίσης μια θυγατρική θεωρία ονομάζεται «βρώμικο βελόνες θεωρίας”. Το περιεχόμενο που κάθε ένα από αυτά κρούσματα AIDS συνέβη επειδή οι SIV που μόλις μεταφερθεί σε ένα άλλο ανθρώπινο πρόσωπο έχεις μολυνθεί από unsterilised βελόνα. Λέγεται ότι αυτή η διαδικασία συνέβη πολλές φορές και να επιτρέπεται η νέα του ιού να προσαρμοστεί και να στραφεί ακόμη περισσότερο μεταδοτικός και παθογόνα που οδηγούν σε μια εστία AIDS. Πολλές ήταν οι βελόνες που χρησιμοποιούνται, στην πράξη, που μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν στην Αφρική στα μέσα του 20ου αιώνα από ποτέ άλλοτε. Οι περισσότερες φορές η ορθή τεχνικές αποστείρωσης δεν ήταν πραγματικά γίνει.

Η από του στόματος εμβόλιο της πολιομυελίτιδας θεωρία είναι μια άλλη θεωρία σχετικά με AIDS προέλευσης. Λέει AIDS ξεκίνησε μετά από μια πειραματική OPV που είχαν κύτταρα καλλιεργούνται σε χιμπατζής, ήταν να δοθεί ένα εκατομμύριο Αφρικανοί από τη ΛΔΚ, Ρουάντα και Μπουρούντι στη δεκαετία του 1950. Η υπόθεση αυτή, ωστόσο, αμφιλεγόμενο και unaccepted από πολλές ιατρικές επιστήμονες.
Jakob Segal, καθηγητής βιολογίας στο Πανεπιστήμιο Humboldt, ισχυρίζεται ότι ο ιός HIV δημιουργήθηκε μεταξύ των 1977 και 1978, σε αμερικανικό στρατιωτικό εργαστήριο του Fort Detrick. Αυτό έγινε μέσω της συγχώνευσης δύο άλλοι ιοί – Visna και HTLV-1 και έχει δοκιμαστεί σε εθελοντική βάση για την κατάσταση των κρατουμένων για πρόωρη αποφυλάκιση. Επιπλέον, προσθέτει ότι ήταν μέσα από την ίδια κρατουμένων ότι έχεις εξάπλωση του ιού σε άλλους.

Mitrokhin Βασίλη, ένας αποσκίρτηση KGB ισχυρίστηκε ότι η KGB που καθορίζονται η παραπληροφόρηση αναφέροντας ότι ήταν η CIA ή άλλες υπηρεσίες, που πραγματοποιούνται για τον ιό HIV και να αποδυναμώσει τον δυτικό κόσμο, μέσω Segal.

Η φήμη “Ώρα” περιοδικό είπε ότι ο ισχυρισμός Νόμπελ Ειρήνης δαφνοστεφής, Wangari Maathai theorized του βιολογικού παράγοντα που προκαλεί το AIDS, όπως αφύσικη.

Δρ Αλαν Cantwell έχει penned AIDS και των Γιατρών του Death: έρευνα σχετικά με την προέλευση της επιδημίας AIDS και Queer αίματος: Η Μυστική AIDS Χαράσσεται Γενοκτονίας. Λέει ότι το HIV είναι γενετικώς τροποποιημένο οργανισμό που δημιουργήθηκαν από την κυβέρνηση των ΗΠΑ επιστήμονες. Και προσθέτει ότι σε εξάπλωση του πληθυσμού μέσω της ηπατίτιδας Β πειράματα που διεξάγονται για gay και αμφιφυλόφιλων ανδρών μεταξύ της χρονικής περιόδου 1978 και 1981. Περαιτέρω δηλώνει πειράματα αυτά έγιναν με επικεφαλής τον Δρ Wolf Szmuness και ότι υπάρχει ισχυρή κυβέρνησης και τα μέσα ενημέρωσης καλύπτουν περίπου το AIDS προέλευσης.

Δρ Leonard G. Horowitz, συγγραφέας του Νεοεμφανιζόμενες Ιοί: AIDS & έμπολα. Φύση, ατυχήματος ή Εκούσιο; Θάνατος και στον αέρα: η παγκοσμιοποίηση, την τρομοκρατία και την Τοξικό Warfare, έχει ενισχυθεί η θεωρία αυτή. Λέει το AIDS, ο ιός δημιουργήθηκε από εργολάβους αμυντικών της κυβέρνησης των ΗΠΑ όπως η Litton Bionetics για βιο-πολέμου και τον έλεγχο του πληθυσμού. Οι βασικοί στόχοι είναι οι Εβραίοι, και Hispanics μαύρους.

Jump Start Μεταβολισμός
Οφέλη από πηγμένο γάλα για τυρί
Gerd Διατροφή
Οφέλη από Ραβέντι
Πνικτικός μύτη Ένδικα βοηθήματα
Οφέλη Of Μέλι
Πώς να εδραιώσει Η Τράχηλος Χώρου
Τα τρόφιμα που προκαλούν κατάθλιψη
Ποιες είναι CO2s
Τα συμπτώματα μηνιγγίτιδας
Υγιή παντοπωλεία Κατάλογος