Οφέλη από Σπανάκια

Γνωστή ως “Powerhouse θρεπτικών” μεταξύ όλων των πράσινα φυλλώδη veggies, το σπανάκι αποτελεί μία από τις πιο ευεργετικές και λαχανικά υγιεινά. Είναι γεμάτη με βιταμίνες, πρωτεΐνες, αντιοξειδωτικά και τα βασικά θρεπτικά συστατικά που προωθούν τη συνολική καλή υγεία και ευημερία. Για να πάρετε το μέγιστο οφέλη για την υγεία των σπανάκι θα πρέπει να καταναλώνονται μόλις είναι αγοράζονται. Το περισσότερο είναι στο ψυγείο, το λιγότερο είναι οι θρεπτικής περιεχόμενο. Νωπό σπανάκι, όταν διατηρείται στο ψυγείο για περισσότερο από μία εβδομάδα, τείνει να χάσει σχεδόν το μισό των θρεπτικών συστατικών. Έτσι, είναι καλύτερο να καταναλώνουν το λιγότερο δυνατό χρόνο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη θρεπτική αξία και οφέλη για την υγεία από την κατανάλωση σπανακιού, μετακινηθείτε προς τα κάτω.

Διατροφική αξία των Σπανάκια

Ορυκτοί Περιεχόμενο θρεπτική αξία ανά 100 γραμμάρια
Βιταμίνη A 9420 IU
Βιταμίνη Β .11 mg
Βιταμίνη C 59 mg
470 mg κάλιο
Ριβοφλαβίνη mg .20
Νιασίνη mg .6
Σίδηρος 3,0 mg
Ασβέστιο 81 mg
Φώσφορος 55 mg
Υδατάνθρακες 3,2 gm
Πρωτεΐνες 2,3 gm
20 Θερμίδες

Οφέλη από τη Διατροφή Διατροφικές Σπανάκια
Σπανάκια είναι πολύ πλούσια σε βιταμίνη Α, το οποίο το καθιστά ευεργετικό για τα μάτια αδύναμη. Κάθε είδους πίεση στα μάτια έχει μειωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό και τα μάτια τους μυς γίνονται ισχυρότερες.
Η πύκνωση και τη σκλήρυνση των αρτηριών, αποδεικνύεται αδύνατη λόγω ουσίες όπως χολίνης και ινοσιτόλη, οι οποίες είναι παρούσες σε σημαντικές ποσότητες για να βεβαιωθείτε το αίμα παραμένουν υγιείς αρτηριών.
Διαβητικοί να ωφεληθούν ιδιαίτερα από σπανάκι αφού είναι γνωστό ότι η κατανάλωση σπανακιού τακτικά το σάκχαρο του αίματος μπορεί σταθεροποίηση και την πρόληψη της κυμαινόμενες συχνά. Πάρτε λίγες χούφτες σπανάκι και προσθέστε 3 ποτήρια του νερού. Τοποθετήστε το πάνω από χαμηλή φλόγα σχεδόν για μια ώρα μέχρι που συνοψίζεται πλήρως και αναμιγνύει τα θρεπτικά συστατικά στο νερό. Στελέχους και να του επιτρέψει να κρυώσουν. Ποτό ½ φλιτζάνι ημερησίως για να σταθεροποιήσει το σάκχαρο του αίματος.
Η συγκεκριμένη ουσία γνωστή ως flavonoid είναι παρούσα στο σπανάκι που είναι ένας ισχυρός αντι-οξειδωτικών και επίσης αντικαρκινικοί παράγοντες όπως η καροτενοειδών, την πρόληψη του σχηματισμού όγκων της.
Σπανάκια είναι γνωστό ότι είναι ένα αντι-γήρανσης και λαχανικών αντιστρέφει ηλικία σχετικές αναλύσεις, κάνοντας σας φρέσκο και νεανικό. Επίσης διαθέτει ένα καλό ποσό της βιταμίνης Κ που βοηθά στην πήξη του αίματος σε περίπτωση τραυματισμών.

Αντιβακτηριδιακά Σαπούνια
Τι Are Fibroids
Οφέλη σκόρδου
Whey Protein Παρενέργειες
Αμαμήλις
Για Laser Peel Ακμή
Παρενέργειες της πόσιμο Soda
Τι σας Τρόφιμα Ισιώστε Στόμαχος
Φυσικό υποκατάστατα ζάχαρης
Οφέλη από Αραβοσιτέλαιο
Οφέλη Of Αυγά