Οφέλη Of Potato

Potato είναι σίγουρα το πιο εκτενώς καλλιεργούνται κονδύλου καλλιεργειών στον κόσμο. Σε επιστημονικούς όρους, λέγεται Solanum tuberosum. Πατάτες είναι γνωστές για είναι πλούσιες σε υδατάνθρακες και θερμίδες, αλλά έχουν εμείς ποτέ δοθεί μια σκέψη να παρούσας φύση της παράγουν οποία πράγματι έχει πολλές οφέλη. Ναι, έχετε διαβάστε δικαίωμα. Πατάτες είναι επωφελείς στο πολύ πιο τρόπους από μπορείτε σκεφτείτε. Ίσως δεν μενού είναι πλήρη ΧΩΡΙΣ ενσωματώνοντας πατάτας. Be it μάρκες, τηγανιτές, λαχανικά, σνακ ή άλλο τρόφιμο, πατάτες βρείτε τους τόπος σε μία συνταγή ή την άλλη. Πράγματι, πάντες αρέσκεται η γεύση των πατάτες. Εάν επίσης αγάπη να τραγάνισμα παρούσας κονδύλου, τότε εδώ δίδονται κάποια επιπλέον λόγους να γευθειτε πατάτες ακόμη πιο.
Πατάτες είναι πλούσια πηγή βιταμίνη C, βιταμίνης B6, χαλκού, μαγγάνιο, και διαιτητικά fiber.
Γλυκοπατάτες είναι ευλόγως χαμηλές σε θερμίδες και περιλαμβάνουν δεν λίπος. Είναι πλούσια πηγή βήτα-καροτένιο, καλίου, και βιταμίνης Α.
Potato αποτελεί την αποτελεσματικότερη τροφίμων για ενεργειακή παραγωγή. Η ενέργειας παράγεται μέσω πατάτας παίρνει αποθηκεύονται ως γλυκογόνου μυϊκούς και ήπαρ? It λειτουργίες ως εύκολα διαθέσιμες ενέργειας κατά παρατεταμένη, επίπονες άσκηση. Γι αυτό? Αποτελεί σημαντικό μέρος παικτών ‘δίαιτα.
Πατάτες είναι χαμηλά σε νάτριο, σχεδόν λίπους ελεύθερη και εύπεπτο. Καθιστούν ενεργό μέρος οποιασδήποτε δίαιτα.
Πατάτες είναι επωφελείς σε συντηρητικό στομάχι έλκη και φλεγμονή συνθήκες του παχέος εντέρου.
Πατάτες είναι επίσης επωφελής σε hemorrhoid λόγω υψηλής τους fiber περιεχόμενο.
Πατάτες ενδέχεται βοηθήσει πρόληψη καρκίνου στο αδένων και οργάνων με επιθηλιακών ιστού λόγω της υψηλού Βιταμίνη Α περιεχόμενο.
Πατάτες καταστήσει nice τροφίμων για διαβητικούς επειδή βοηθούν να ελέγχου αίματος ζάχαρης επίπεδα.
Πατάτες βοηθήσει στη βελτίωση αντίσταση στην καρδιακή προσβολή και εγκεφαλικό. Η περιεκτικότητα σε κάλιο, που διατίθεται σε γεώμηλα, βοηθά στη διατήρηση της ισορροπίας υγρών και ηλεκτρολυτών στον οργανισμό και τα κύτταρα.
Πατάτες επίσης να βοηθήσει στην ομαλή λειτουργία των καρδιά και τη διατήρηση σε έλεγχο σχετικά με την πίεση του αίματος.

Κυστική Ακμή
Η αντιμετώπιση ρινορραγίες
Δίαιτα Διάγραμμα
Οφέλη Of Σπαράγγια
Τα τρόφιμα να φάνε Όταν καθίζηση
Οφέλη από την γογγύλι
Πώς Για να βρείτε τη θέση του μωρού στη μήτρα
Οφέλη σκόρδου
Πώς να ξεφορτωθούμε Επιστροφή Ακμή
Οδοντιατρική βατραχοπέδιλα
Οφέλη από Ελαιολάδου