Πραγματικά Brown Ψωμί

Ο όρος «φαιά ψωμί» είναι συνήθως θεωρείται ψωμί από σύνολο κόκκων σιταριού. Με άλλα λόγια, στο πλαίσιο της διαδικασίας του καφέ καθιστώντας το ψωμί, τα πίτουρα και φύτρα του σιταλεύρου δεν καταργούνται και άφησε ανέπαφο. Η συνέπεια είναι ότι το ψωμί διατηρεί όλα τα βασικά θρεπτικά στοιχεία, σε συνδυασμό με την πολύ υγιείς fiber. Ωστόσο, η αγορά καφέ, ενώ το ψωμί, να έχει την ίδια άποψη, δεν πρέπει να κοιτάμε μόνο στο χρώμα τους, αλλά και στα συστατικά σε αυτή. Αυτό συμβαίνει επειδή, σε πολλές περιπτώσεις, είναι το ψωμί για την εμφάνιση καφέ προσθέτοντας πράγματα σαν καραμέλα, αλλά στην ουσία, που δεν είναι κατασκευασμένα από ολόκληρη σίτου και δεν περιέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά. Έτσι, πριν από την αγορά καφέ το ψωμί, φροντίστε να βεβαιωθείτε ότι θα έχει σύνολο αλεύρι ως κύριο συστατικό.

Brown Ψωμί Nutrition Facts
Brown ψωμί, από ολόκληρο σιτάρι, υπερηφανεύεται των ακόλουθων θρεπτικών συστατικών:
Fiber
Βιταμίνες Β
Βιταμίνη Ε
Σελήνιο
Σίδηρος
Μαγνήσιο
Ψευδάργυρος
Lignans, φαινολικά οξέα, τα φυτοοιστρογόνα και άλλα φυτοχημικών
Brown Ψωμί Γεγονότα και οφέλη για την υγεία
Όλα ψωμί ολικής καφέ είναι, αλλά δεν είναι όλα τα καφέ ψωμιά των όλα τα συστατικά του σίτου. Πριν από την αγορά καφέ ψωμιού, βεβαιωθείτε ότι έχει ολικής αλέσεως, όπως το βασικό συστατικό.
Brown ψωμί μπορεί να έχει περισσότερες και θρεπτικών ινών από άσπρο ψωμί, επειδή δεν είναι τα μεταποιημένα όσο και η τελευταία.
Η οπτική ίνα σε ολόκληρο σιτάρι καστανής ψωμί βοηθά να μειωθεί ο κίνδυνος ορισμένων χρόνιων παθήσεων, όπως η δυσκοιλιότητα, αιμορροΐδες και diverticulosis.
Από fiber βοηθήσει μειώνει την LDL-χοληστερόλη (η κακή χοληστερόλη) και της ολικής χοληστερόλης, ολόκληρο ψωμί σίτου καφέ έχει συσχετιστεί με μείωση του κινδύνου καρδιακής νόσου.
Fiber επίσης βοηθά στη διατήρηση της ζάχαρης στο αίμα και στα χαμηλότερα επίπεδα, δηλαδή καστανό ψωμί διευκολύνει τη βελτίωση της διαχείρισης των διαβήτη.
Αυτοί που έχουν ως στόχο την απώλεια βάρους ή διαφορετικά θα πρέπει να προτιμούν την υγεία συνειδητή καφέ ψωμιού, καθώς διαθέτει πολύ λιγότερο από τις θερμίδες το λευκό και επίσης διατηρεί πλήρη αίσθηση σας για μεγαλύτερο διάστημα (λόγω του fiber περιεχόμενο).

Ποιο είναι το ρυθμό μέθοδος οικογενειακού προγραμματισμού
Οφέλη Of Coconut
Αρχική διορθωτικά μέτρα για τις παιδικές Ακμή
Οφέλη της μυρτιλός
Πώς να ξεφορτωθούμε κράμπες
Φραγμένο αγωγό Μαστού
Κυστική Ακμή
Οφέλη από Αραβοσιτέλαιο
Καρέκλα Ασκήσεις
Γιατί άραγε Feel Good κλάμα
Best Bodybuilding Ασκήσεις