Ανεπάρκεια Β12 Συμπτώματα

Το κλειδί για την καλή υγεία είναι μια ισορροπημένη διατροφή. Το μόνο που δεν θα παρέχει επαρκή ενέργεια, αλλά επίσης για την απώλεια κάθε είδους βιταμίνες, πρωτεΐνες, μεταλλικά άλατα, κλπ. Συνήθως, η ανεπάρκεια των άλλων βιταμινών ή ανόργανων συστατικών στο σώμα προκύψει όταν η λήψη μέσω της τροφής είναι ανεπαρκής. Αυτές οι ελλείψεις έχουν ληφθεί μέριμνα με ειδική γιατρός που συνταγογραφεί συμπληρώματα σας για μια σύντομη προθεσμία, για να αντισταθμίσουν τις ζημίες και, στη συνέχεια, ότι η λύση πίσω στην κανονική δίαιτα σας. Εάν νομίζετε ότι σας σε μια συγκεκριμένη έλλειψη βιταμινών ή των μετάλλων, μη διστάσετε να αναζητήσουν επαγγελματική βοήθεια, το συντομότερο δυνατόν. Ωστόσο, ελέγξτε έξω τα συμπτώματα της ανεπάρκειας της βιταμίνης Β12 και πως να αντιμετωπίζουν τα ίδια.

Τα συμπτώματα της ανεπάρκειας της βιταμίνης B12
Τα συμπτώματα δεν εμφανίζονται νυκτί ή σε λίγους μήνες, αλλά χρειάζεται σε λίγα χρόνια για τα συμπτώματα της βιταμίνης Β12 που θα παρατηρηθούν. Αυτή είναι η κύρια αιτία της καθυστερημένης διάγνωσης. Δεδομένου εδώ υπάρχει μια λίστα με τις εμφανείς ή να παρατηρηθούν συμπτώματα που προκαλούνται από την έλλειψη της βιταμίνης Β12.
Δυσκολία στην αναπνοή
Κατάθλιψη
Προβλήματα πέψης
Ζάλη
Οφθαλμικές Προβλήματα
Ψευδαισθήσεις
Ριζική και Συνεπής Πονοκέφαλοι
Οξύνει Tongue
Αϋπνία
Έλλειψη ισορροπίας
Ήπαρ Διεύρυνση
Απώλεια μνήμης
Νευρολογική βλάβη
Μούδιασμα ή μυρμήγκιασμα στα χέρια ή τα πόδια
Χτυποκάρδι του Καρδιακή
Ήχος Ήχος στον Αυτιά
Πώς θα Αντιμετωπίστε Ανεπάρκεια βιταμίνης Β12
Μετάβ ένα γιατρό πρώτο και κύριο. Χρειάζεστε τουλάχιστον 3 έως 4 mcg ανά ημέρα βιταμίνης B12 στη διατροφή σας. Ο γιατρός θα συνταγογραφήσει ένα συμπλήρωμα για την βιταμίνη Β12, έτσι ώστε ο οργανισμός συνθέτει για την απώλεια αυτή το συντομότερο δυνατόν. Μην παίρνετε τα συμπληρώματα από τον εαυτό σας.
Αυτό συνήθως επηρεάζει τους ανθρώπους που είναι αυστηρά χορτοφάγοι. Επειδή δεν λαμβάνουν τα γαλακτοκομικά, με κρέας, ψάρι, κλπ. στη διατροφή τους, που συνήθως καταλήγουν σε έλλειψη βιταμίνης Β12. Ξεκινήστε καταναλώνουν τουλάχιστον γαλακτοκομικά προϊόντα σε καθημερινή βάση μαζί με συμπληρώματα.
Αυξήστε την πρόσληψη του κρέατος πουλερικών και άλλων προϊόντων, ώστε να εξισορροπηθεί η ποσότητα βιταμίνης Β12 σε σώμα σας.

Hip Hop Abs
Νότια Παραλία Διατροφή
Πώς να απαλλαγείτε από Spider φλέβες
Οφέλη από Αγγούρι
Να απαλλαγούμε από Βήχας
Teen Άσκηση ρουτίνας
Best Μάζα κτίριο Ασκήσεις
Οφέλη από γλυκοπατάτα
Αυτονόητη ύπνωση Τεχνικές
Οφέλη από αραχίδα
Πώς θα το βρείτε Αρωμαθεραπεία Προϊόντων