Βιταμίνη C Υπερδοσολογία

Η περίσσεια του είναι πάντα κακό. Πραγματικά, είπε, και ακόμη και η πλέον επωφελής πράγματα θα μπορούσε να βλάψει, αν ληφθεί σε υπερβολική ποσότητα. Ίσως όλοι να γνωρίζουν σχετικά με την αντι-οξειδωτικό ιδιότητες της βιταμίνης C, αλλά σε αποθησαυρισμός λάβετε επιπλέον παροχές, οι πολίτες τείνουν να υπερβολική δόση αυτής της βιταμίνης. Και τότε, είτε πρόκειται για βιταμίνη Ε ή οποιαδήποτε άλλη, υπερδοσολογίας δεν συνιστάται σε όλους. Αν και τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί πολλά σε ό, τι αφορά υπερβολική δόση βιταμίνης C, εκεί θα μπορούσαν να είναι ορατά συμπτώματα, παρενέργειες σε ορισμένες περιπτώσεις.

Βιταμίνη C Απαιτήσεις
Ανάλογα με τον ΔΜΣ και μερικούς άλλους παράγοντες, ένα πρόσωπο πρέπει να προσδιορίζει την απαιτούμενη δόση της βιταμίνης. Για την ταχεία ανάκαμψη από ασθένειες και, όταν εργάζεται υπό συνθήκες στρες, τα υψηλότερα επίπεδα της βιταμίνης C έχουν προταθεί. Από Η βιταμίνη Ε είναι ένα υδατοδιαλυτό πρωτεΐνες, ανεξάρτητα καταναλώνετε άνω, παίρνει αποβάλλεται μέσω των ούρων. Αν 200-500 της βιταμίνης C είναι καταναλώθηκαν ανά ημέρα από έναν ενήλικο, που φθάνει στο σημείο της πλήρους κορεσμού, με άλλα λόγια, είναι περισσότερο από αρκετό.

Συμπτώματα & παρενέργειες
Η κατανάλωση βιταμίνης αυτό περισσότερο από συνιστώμενα όρια, ενδέχεται να προκαλέσει πόνος στο στομάχι, φυσικό αέριο, και διάρροια. Αν και ο οργανισμός που θα χρησιμοποιούνται όσο το απαιτεί, η υπερδοσολογία θα εμποδίζουν την ειδικά μεταβολικές δραστηριότητες του οργανισμού. Κάτω κράμπες στην κοιλιά, διαταραχές ύπνου, κόπωση, ναυτία, αυξημένη ούρηση, εκπλύνεται το πρόσωπο, κεφαλαλγία, και ένα βελτιωμένο κίνδυνο ανάπτυξης πέτρες στα νεφρά θα μπορούσε να είναι κάποια από τα άλλα παρενέργειες.

Δεδομένου ότι η Βιταμίνη C αυξάνει την απορρόφηση του σιδήρου, υπερβολική δόση αυτής της βιταμίνης μπορεί πραγματικά να επηρεάσει τους ανθρώπους που υποφέρουν από ασθένειες υπερφόρτωση σιδήρου. Τα άτομα που έχουν πέτρες στα νεφρά θα πρέπει να λάβει ιατρικές συμβουλές σχετικά με την κατανάλωση της βιταμίνης C. Κάθε έγκυος γυναίκα πρέπει να λαμβάνουν επίσης συνιστώμενη δόση? Αλλιώς υπερδοσολογία της βιταμίνης αυτό μπορεί αργότερα να αναπτύξουν σκορβούτο στο παιδί. Hemochromatosis ασθενείς πρέπει να αποφεύγεται αυστηρά Βιταμίνη C λόγω των ενισχυμένων της αυτοτέλειας των χρήσεων μη heme σιδήρου της εταιρείας αυτής της βιταμίνης.

Θεραπεία
Ευκοιλιότητα είναι το πιο συνηθισμένο αποτέλεσμα την Βιταμίνη C υπερδοσολογίας. Ωστόσο, το αποτέλεσμα αυτό δεν ζημιώνει οποιοδήποτε πρόσωπο, και η μείωση των δόσεων που πρέπει να αποδείξει την αποτελεσματική θεραπεία. Βιταμίνη C υπερδοσολογίας, πέραν της συνιστώμενης δόσης, που συμβαίνει σπάνια, εκτός για τους ανθρώπους με προδιάθεση ασκορβικό οξύ, διότι είναι ουσιαστικά μη τοξικά.

Η απώλεια βάρους Ενώ Θηλασμός
Χορτόσουπα Διατροφή
Οφέλη από Νομισματοκοπείο
Τα οφέλη των μήλων
Κατά να λάβει ένα τεστ κυήσεως
Ποια Τροφίμων Για να αποφευχθεί με ψυχρό
Οφέλη Από Αχλάδια
Οφέλη μάνγκο
Τι σας Τρόφιμα Ισιώστε Στόμαχος
Χαμομήλι Τσάι
Σημάδια μιας Boy Or Girl