Βιταμίνη K Ανεπάρκεια Συμπτώματα

Ο οργανισμός πρέπει όλα τα είδη των ορυκτών για την ανάπτυξη ολόκληρης. Μια τέτοια σημαντική βιταμίνη που απαιτείται από τον οργανισμό είναι βιταμίνη Κ. Είναι σημαντικό για την πήξη του αίματος καθώς και την πυκνότητα των οστών κατάλληλα. Οι έγκυοι πρέπει Βιταμίνη Κ για την ανάπτυξη ολόκληρης της έμβρυο. Αυτό είναι επίσης απαραίτητη βιταμίνη για την υγιή λειτουργία της ήπαρ. Η μέση ποσότητα βιταμίνης Κ χρειάζονται οι άνδρες είναι 80 mg ενώ το μέσο όρο των ποσοτήτων που χρειάζεται είναι 65 mg γυναίκες. Βιταμίνη Κ είναι πάλι τρεις μορφές:
Κ1 – κύρια διατροφική πηγή σε βιταμίνη και τα κύρια μορφή που κυκλοφορεί
K2 – Όρος για μια ομάδα που ονομάζεται Βιταμίνη Κ ενώσεις Menaquinones
K3 – Ενεργό συνθετικό μορφή τις προετοιμασίες Κ3-K7
Τα συμπτώματα της ανεπάρκειας Βιταμίνη Κ
Αν και αρκετά σπάνιες, η ανεπάρκεια της βιταμίνης Κ οδηγεί στις πολύπλοκες καταστάσεις υγείας. Μπορεί να επηρεάσει γεννηθεί ένα νέο μωρό ή ένα έμβρυο, αλλά και μπορούν να οδηγήσουν σε εσωτερική αιμορραγία (στο κρανίο,), δύσμορφος δάχτυλα, υπανάπτυκτες χαρακτηριστικά όπως τα αυτιά, μύτη, πηγούνι, κ.λπ. Μια έγκυος γυναίκα συνήθως δίνεται στο Βιταμίνη Κ τη μορφή συμπληρωμάτων διατροφής, έτσι ώστε το έμβρυο έχει μια ολόπλευρη ανάπτυξη χωρίς επιπλοκές αργότερα. Εδώ είναι τα συμπτώματα που προκαλούνται λόγω της έλλειψης της βιταμίνης Κ:
Αναιμία
Καθυστέρηση / δυσκολίες στην πήξη του αίματος
Εύκολη μώλωπες
Υπερβολικά ρινορραγίες
Οφθαλμικές hemorrhages
Γαστρεντερικές αιμορραγία
Κμμι αιμορραγία
Βαρύ καταμήνιος αιμορραγία
Hematomas
Αιματουρία (αίμα στα ούρα)
Καρκίνο του ήπατος
Οστεοπενία
Οστεοπόρωση
Ωοθηκών Hemorrhaging
Επιδεκτικότητα σε Ρωγμές
Πρόληψη και Θεραπεία της Ανεπάρκεια βιταμίνης Κ
Ο μόνος τρόπος για την πρόληψη της ανεπάρκειας της βιταμίνης Κ είναι από μια δίαιτα η οποία έχει ουσιαστική σημασία η ποσότητα της βιταμίνης Κ. Οι κύριες πηγές της βιταμίνης Κ είναι τροφές όπως σπανάκι, λάχανα, τα λάχανα Βρυξελλών, τα αυγά, σογιέλαιο, canola πετρελαίου και ελαιόλαδο . Τα άτομα τρίτης ηλικίας, ιδίως, θα πρέπει να ελέγχουν και να έχουν επαρκή πρόσληψη βιταμίνης αυτής στη διατροφή τους. Στην νεογνά, αυτή η ανεπάρκεια αντιμετωπίζεται δίνοντας μια ένεση των 5 mg, των καθορισμένων ναρκωτικών. Ενήλικες που υποφέρουν από έλλειψη βιταμίνης Κ είναι συνταγή φάρμακα από του στόματος για μια συγκεκριμένη περίοδο, σε συνάρτηση με τις ατομικές και τη σοβαρότητα της κατάστασης

Ποια Foods συμβάλει στην ανακούφιση διάρροια
Πώς να ξεφορτωθούμε ψείρες
Πώς θα οικοδομήσουμε δικέφαλος μυς
Πώς να απαλλαγείτε από ξυράφι ανωμαλίες
Επίπλευση Θεραπεία
Αποφύγετε Bad Breath
Πιθανότητες να έχει Δίδυμα
Να απαλλαγούμε από πάνες Εξάνθημα
Σημασία Of Φρούτα Σε Δίαιτα
Φυσικές θεραπείες για Pinworms
Οφέλη από Μπρόκολα