Δυσκοιλιότητα κατά τη διάρκεια της κύησης

Πολλές γυναίκες διαμαρτύρονται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης του προβλήματος της δυσκοιλιότητας. Αυτό είναι μια κοινή καταγγελία και να συμβαίνει λόγω του γεγονότος ότι οι ορμόνες αλλάζουν ριζικά, όταν είστε έγκυος. Λόγω του ορμονική αλλαγή, δυσκοιλιότητα εμφανίζεται. Αυτό ενδέχεται να συμβεί κατά τη διάρκεια της κάθε τρίμηνο ή του συνόλου αυτών. Ένας άλλος λόγος είναι ότι τον οργανισμό σας τείνει να διατηρήσει το νερό, λόγω δυσκοιλιότητα που υπάρχει. Όπως και όταν το μωρό αναπτύσσεται στο εσωτερικό της μήτρας η πεπτικό σύστημα γίνεται μη συνεργάσιμη και ότι πολύ οδηγεί στη δυσκοιλιότητα.

Συνήθως, κατά το πρώτο τρίμηνο, που τείνουν να έχουν χαμηλά όρεξη λόγω οποία υπάρχει αερίου σχηματισμού. Αυτό επίσης έχει ως αποτέλεσμα δυσκοιλιότητα. Είναι επίσης πιθανό ότι οφείλεται σε λήψη ορισμένων φαρμάκων που προδιαγράφεται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ενδέχεται να υποφέρουν από δυσκοιλιότητα. Σιδήρου και ασβεστίου συμπληρώματα συνήθως επιδείνωση του προβλήματος. Αν ναι, πρέπει να επισκεφτείτε το γιατρό σας ότι τα φάρμακα και να ενεργεί ως συμπληρώματα ινών. Εντούτοις, υπάρχουν κάποια άλλα που το σπίτι είναι πολύ χρήσιμο για την ανακούφιση από εσάς το άγχος και την ταλαιπωρία της δυσκοιλιότητας.

Αρχική διορθωτικά μέτρα για τη Δυσκοιλιότητα κατά τη διάρκεια της κύησης
Βεβαιωθείτε ότι πάντα ενυδατωμένο και να διατηρήσουν το πόσιμο άφθονο νερό, χυμοί και ρευστά. Αφυδάτωση είναι από τους βασικούς λόγους της δυσκοιλιότητας, όπως ο οργανισμός δεν διαθέτει αρκετό νερό για να μαλακώσουν το σκαμνί για να τη βοηθήσει να διέρχεται. Να πίνετε τουλάχιστον 2 ποτήρια ζεστό νερό το πρωί άδειο στομάχι και μετακινούνται. Εσείς θα αισθάνονται πολύ καλύτερα, καθώς βοηθά στο να απαλλαγούμε από όλες τις τοξίνες από τον οργανισμό.
Φάτε πολλά φρούτα που έχουν πλούσια ίνα περιεχόμενο και χυμώδη είναι στη φύση. Πορτοκάλια, σταφύλια, τα δαμάσκηνα, μπανάνες κλπ. πρέπει να είναι ένα. Βοηθούν στην κίνηση του σώματος μέσω αποβλήτων τα έντερα και τα σπλάχνα και τελικά να ξεπλύνετε τους από τον οργανισμό.
Κατά την προετοιμασία των τροφίμων, αναμειγνύεται μερικές ή σε σκόνη τζίντζερ προσπαθήσει να συμπεριλάβει όσο το δυνατόν στη διατροφή σας. Τζίντζερ ενισχύσεις στην πέψη και επίσης βοηθά να απαλλαγούμε από δυσπεψία, φυσικού αερίου, την οξύτητα και δυσκοιλιότητα. Όπως σοφά, μπορείτε να έχετε το τσάι τζίντζερ, τζιτζιμπύρα κλπ. για την παροχή ανακούφισης από φούσκωμα και δυσκοιλιότητα.
Τρώτε ημερομηνίες σε τακτική βάση. Ημερομηνίες είναι πολύ χρήσιμη στην ανακούφιση δυσκοιλιότητα, ρυθμίζουν επίπεδο του αίματος και την παροχή ισχύος και σιδήρου για τον οργανισμό.
Ποτό σούπες και οι χυμοί που παρασκευάζονται από φρούτα και λαχανικά για να παρέχει ενέργεια, νερό και βασικών θρεπτικών συστατικών, για τον ανθρώπινο οργανισμό. Λήψη των σούπες αξιοπρεπώς σε μια ζεστή θερμοκρασία ενώ οι χυμοί θα είναι έτοιμη σε θερμοκρασία δωματίου. Μην κάνετε όμως ότι είναι πολύ απλή ψύξη. Αυτές θα βοηθήσουν για να προσθέσετε περισσότερο νερό στο σώμα και επίσης να βοηθήσει να απαλλαγούμε από δυσκοιλιότητα.

Οφέλη από Βήμα αεροβική
Πώς για τη θεραπεία Teen Ακμή
Ποιες είναι CO2s
Αργή μεταβολισμού
Οφέλη από κρεμμυδιού
Εύκολη Workouts At Home
Οφέλη Of Σταφίδες
Η θεραπεία με βότανα για Ακμή
Πώς να αφαιρέσετε μια αυξηθείς προς τα έσω μαλλιών
Αμαμήλις
Οι χρήσεις Marshmallows