Κατακράτησης του νερού

Κατακράτησης του νερού μπορούν να χαρακτηριστούν ως μια διαδικασία κατά την οποία ο οργανισμός διατηρεί το νερό για να ληφθεί υπόψη η απουσία του. Γνωρίζατε ότι τα άτομα διατηρούν μέγιστο λίγο νερό καθιστώντας αυτό το φαινόμενο αρκετά κοινά; Κυρίως οι γυναίκες μπορούν να ανιχνεύσουν μια αύξηση στο νερό της εβδομάδας πριν από την εμμηνόρροια. Αν και είναι εντάξει για να σταματήσει ανήλικα νερού στο σπίτι, διαβούλευση γιατρό καθίσταται υποχρεωτικό εγκλείω σε θήκη το ζήτημα είναι σοβαρό.

Αρχική διορθωτικά μέτρα για την κατακράτηση νερού
Παραδόξως, το πιο σπίτι συνιστώμενη θεραπεία για τη διακοπή νερού που καταναλώνουν περισσότερο από το νερό. Αυτό συμβαίνει επειδή νερού πρόβλημα συνήθως επιφάνειες όταν σώμα μας παίρνει αφυδατωμένα. Έτσι έχοντας οκτώ έως 10 ποτήρια νερό την ημέρα θα βοηθήσει στην εξάλειψη επιπλέον νερό από τον οργανισμό.

Ένα άλλο φάρμακο για τη διακοπή νερού μειώνοντας την πρόσληψη επιπλέον νάτριο στη διατροφή. Αυτό δεν είναι εύκολο. Κανονικά μπορούμε να ξεχωρίσω μερικά τρόφιμα που έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε νάτριο, αλλά στη συνέχεια, απλώς για κάθε τρόφιμο περιέχει κάποια ποσότητα νατρίου. Προσπαθήστε να διατηρήσετε μια καρτέλα στο ποσό του νατρίου καταναλώνετε.

Ένα άλλο φάρμακο για τη διακοπή νερού με την αύξηση της πρόσληψης καφεΐνη. Μια γνωστή διουρητικά, η καφεΐνη θα βοηθήσει απορρίψει λίγο βάρος του νερού, όταν ληφθεί σε μικρή ποσότητα.

Ορισμένα τρόφιμα επίσης έχουν μικρή διουρητική δράση. Για παράδειγμα, προσπαθήστε να ανάμειξη μερικές σταγόνες χυμό λεμονιού στο νερό, καθώς θα συμβάλει στην πιο συχνή ούρηση και να σταματήσει η κατακράτηση νερού. Μπορείτε επίσης να έχουν τα τρόφιμα είναι πλούσια σε βιταμίνη Ε, όπως έχουν διουρητικές ιδιότητες και εγώ.

Οφέλη από Ελαιολάδου
Οφέλη από Σπανάκια
Ποιες είναι εγχυθεί Έλαια
Οφέλη των μπιζελιών
Οφέλη από Σκόρδα
Πώς να αποτρέψετε ουροποιητικού λοιμώξεις σε μικρά παιδιά
Αμαμήλις
Οφέλη από Κολοκυθάκι
Τι πρέπει να κάνετε αν κάποιος πνιγμού
Whey Protein Παρενέργειες
Πώς να Kill Στόμαχος Worms