Οδοντιατρική βατραχοπέδιλα

Λείπει το δόντι είναι χειρότερο εφιάλτη να σκεφτώ. Πολλοί άνθρωποι έχουν για να τους αφαιρεθεί με δόντια λόγω κοιλοτήτων εκτεταμένη, γόμες των ασθενειών και τραυματισμών. Και Οδοντίατροι συνήθως έρχονται με τρεις επιλογές για να αντικαταστήσετε ένα ή περισσότερα δόντια, όπως η γέφυρα, ένα εμφύτευμα, αφαιρέσιμο ή μερική οδοντοστοιχία. Αν και μια γέφυρα ή εμφυτεύματα είναι ενδεχομένως πιο άνετη και φαίνεται καλύτερα από αποσπώμενης μερική οδοντοστοιχία, που εκπληκτικά υψηλό κόστος και ενδεχομένως κάθε ασθενή δεν μπορούν να την αντιμετωπίσουν. Μια αποσπώμενης μερική οδοντοστοιχία ή κοινώς ονομάζεται FLIPPER Οδοντιατρική, να αποδειχθεί η καλύτερη διαθέσιμη επιλογή, σε ορισμένες περιπτώσεις.

Μάλιστα, μια οδοντιατρική πτερύγιο είναι ένα φτηνό και εύκολο τρόπο να αντικαταστήσουν το ένα δόντι που λείπει. Είναι συχνά χρησιμοποιείται ως προσωρινή αντικατάσταση δόντια για το χρόνο σας περιμένει για μια οδοντιατρική γέφυρα. Κατασκευασμένη από ακρυλικό, βατραχόπεδιλο οδοντιατρικές είναι ουσιαστικά έτοιμη από του στόματος λήψη εντύπωση με γύψο cast. Αυτό το cast είναι στη συνέχεια αποστέλλονται στο εργαστήριο σε συνδυασμό με ένα προκαθορισμένο σκιά των δοντιών. Ένα ακρυλικό στενά με δόντια ότι οι αγώνες της ταχθείσας σκιά έχει επιλεγεί και που συνδέεται με ένα ροζ ουρανίσκο που διαμορφώνεται για να χωράει το στόμα του ασθενή, είτε άνω ή κάτω.

Για να κρατήσετε την οδοντιατρική πτερύγιο στη θέση του, μέταλλο συνδετήρες (hook-σαν δομές) επισυνάπτονται στο στόμα για κάποιο επιπλέον κόστος. Αν και μια οδοντιατρική πτερύγιο είναι να είναι προσωρινά, πολλοί άνθρωποι τα χρησιμοποιούν για τα έτη. Το θετικό είναι άνθρωποι εύκολα να χρησιμοποιηθούν για την οδοντιατρική πτερύγιο καθώς είναι πολύ βάρος σε φως. Αυτό δεν έχει βρεθεί για την υγιή ούλα εξαιτίας της πίεσης που διοχετεύονται στην κόμμεα. Κατά καιρούς θα μπορούσε να είναι δύσκολο για τους ανθρώπους να τρώνε βατραχόπεδιλο ενώ φοράει και ενδέχεται να χρειαστεί να ληφθούν έξω για γεύματα. Οδοντιατρική βατραχοπέδιλα είναι επίσης επιρρεπή σε κατάγματα. Έτσι, πριν βγείτε για κάθε δυνατότητα για την αντικατάσταση των δοντιών που λείπουν, είναι πάντα προτίμησε να ζητήσει τη γνωμοδότηση της οδοντίατρος.

Οφέλη από Muskmelon
Πώς να ξεφορτωθούμε Επιστροφή Ακμή
Τρόπους άσκησης Στο χώρο εργασίας
Πώς Να Κάτω Τριγλυκερίδια
Πώς να κάνω εμετό
Πώς να απαλλαγείτε από ένα φλεβοκομβικό Μόλυνση
Οφέλη από Αραβοσιτέλαιο
Κατακράτησης του νερού
Φυσικές σημάδια Πρόωρη Κύηση
Πώς για να απαλλαγούμε από κοιλιά Λίπος
Φυσικό υπακτικά