Οφέλη από χυμό μούρων

Μύρτιλλα μακρόκαρπα είναι μικρές ρώγες, που συχνά μια βαθιά κόκκινη ή βυσσινής χρώμα, το οποίο έχει μεγάλη θρεπτική αξία. Ανήκουν στην ίδια οικογένεια και μύρτιλλοι όπως Προσκοπίνες. Cranberry μπορούν να ληφθούν ως φρούτα, χυμό ή από ένα απόσπασμα. Είναι καλύτερο να ληφθεί φίγγι, όπως το 100% χυμό, αντί για την πορεία προς αυτές που έχουν συντηρητικά ή τεχνητά αρώματα. Αν το 100% χυμό μούρων μπορούν να πικρή, όλα τα πακέτα είναι υγιής θρεπτικά συστατικά, τεχνητά χρώματα ή χωρίς γεύσεις. Αν διαπιστώσετε ότι θα ήταν πολύ πικρή, δοκιμάστε κάποια ανάμειξη χυμό μήλου μαζί της.

Θερμίδες σε χυμό μούρων
Ουσιαστικά, ένα φλιτζάνι σμέρτα περιέχει περίπου 46 θερμίδες. Ο χυμός συσκευάζεται με θρεπτικά συστατικά όπως η βιταμίνη Ε, διαιτητικών ινών, αντιοξειδωτικών, phytochemical συστατικά, κλπ., που συμβάλει στη διατήρηση σας ταιριάζει και πρόστιμο. Συνιστάται να πίνουν τουλάχιστον ένα ποτήρι την ημέρα για να επιτευχθούν όλα τα οφέλη για την υγεία των χυμό μούρων. Οι επιδράσεις του οινοπνεύματος χυμό μούρων έχουν πει για την τελευταία περίπου 7 ώρες, οπότε αν μπορείς, ποτό, 2 ποτήρια να κερδίσει την καλή υγεία, ο φυσικός τρόπος.

Οφέλη για την υγεία των χυμό μούρων
Οι πιο γνωστές όφελος χυμό μούρων είναι ότι βοηθά στην καταπολέμηση των λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος. Οι φυσικές και χημικές ουσίες οξέων που βρέθηκαν στο χυμό μούρων δεν επιτρέπει να αναπτυχθούν βακτήρια και να πολλαπλασιάζονται στο ουροποιητικό σύστημα, βοηθώντας έτσι και διατηρούν σημαντικές λοιμώξεις στο κόλπο.
Όσοι έχουν χοληστερίνη και καρδιακές παθήσεις θα πρέπει να πίνετε χυμό μούρων, καθώς βοηθά στη διατήρηση χοληστερόλη υπό έλεγχο, περιορίζοντας έτσι τον κίνδυνο των καρδιακών παθήσεων και η κατάσταση βελτιώνεται σταδιακά.
Χυμό μούρων, έχει πλούσια όγκος των Βιταμίνη C και σε αυτό βοηθά στην αποφυγή των δοντιών φθορά, σχηματισμό πλάκα και σχηματισμό βακτηριδίων. Στοματικής υγιεινής είναι συνεπώς μία από τις μακροπρόθεσμες παροχές υγείας των χυμό μούρων.
Η έρευνα δείχνει ότι έχει χυμό μούρων proanthocyanidin ενώσεων, που συμβάλλουν εμποδίζουν την ανάπτυξη των όγκων στον οργανισμό. Μπορούμε να πούμε ότι το πόσιμο χυμό μούρων τακτική μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο του σχηματισμού του καρκίνου αισθητά.
Επισημαίνεται επίσης ότι η λήψη του χυμού μούρων βοηθήσει στην πρόληψη του σχηματισμού λίθων στα νεφρά. Αυτό συμβαίνει επειδή χυμό μούρων έχει πληθώρα quinic οξέος, η οποία είναι κρίσιμη για την πρόληψη του σχηματισμού λίθων.

Υγιεινής διατροφής για απώλεια βάρους
Κίνδυνοι από τη δίαιτα χάπια
Συμβουλές για ανακούφιση του άγχους
Πώς να ξεφορτωθούμε Έκζεμα Scars
Οφέλη από Κολοκυθάκι
Λεμονάδα Διατροφή
Οφέλη από Blackberry
Οφέλη Από Amla
Βάρος Οφέλη Εκπαίδευσης
Να απαλλαγούμε από τη διάρροια
Οφέλη από Φραγκοστάφυλα κόκκινα