Πότε Ovulate

Μερικές γυναίκες ενδέχεται να είναι πραγματικά εύκολο να συλλάβουν και να αποκτήσουμε δικαίωμα σε μία μόνο στιγμή, ενώ άλλα πρέπει να δοκιμάσετε μια tad πολύ σκληρά για να συλλάβει ένα παιδί. Ο καλύτερος τρόπος να σπεύδω σύλληψη είναι να γνωρίζουν ακριβώς όπως να όταν σας ovulating. Ωοθυλακιορρηξία είναι η διαδικασία στην οποία μια ώριμη αυγών απελευθερώνεται από τα ωάριο για να λιπαίνω. Αυτό συνήθως συμβαίνει μεταξύ 10ης – 14ου ημέρες, μετά την εμμηνορρυσιακό κύκλου. Αν έχετε μια τακτική εμμηνορρυσιακό κύκλου, είναι ένας δείκτης ότι εσείς ovulate πιθανό. Εσείς πρέπει να εξετάσουμε για ορισμένα σημεία στο σώμα σας να κατανοήσει την ωοθυλακιορρηξία και γνωρίζω ότι έχετε πράγματι ovulating. Δεδομένης κατωτέρω είναι μερικά του σημάδια ότι μπορούν να αναφέρουν ότι σας ovulate.

Πώς ξέρεις Μπορείτε Ovulate
Διατηρείτε παρακολουθείτε σας εμμηνορρυσιακό κύκλου. Α τακτική εμμηνορρυσιακό κύκλος θα τελευταία γύρω ένα μήνα ή μπορεί ποικίλλουν μεταξύ 28-32 ημέρες. Αυτό ίδια είναι μια όμορφη καλό δείκτη ότι ίσως ovulating κάπου μέσα του τρόπο μήκος της κύκλου.
Συνήθως, περίπου 10 – 14 η ημέρα του κύκλου, μπορείτε να αισθανθείτε σώμα σας ετοιμάζεται για ωορρηξίας. Ορισμένα γυναικών μπορεί έχουν μια βάρδια θερμοκρασία σώματος (βασικοκυτταρικό σώμα θερμική βάρδια) και μπορεί αύξηση νωρίς πρωί. Αυτό αποτελεί σαφή ένδειξη ότι είστε ovulating ή έχουν ovulated.
Μερικές γυναίκες επίσης εμπειρία ωορρηξίας cramping ή τα μέσα του κύκλου πόνος. Είναι σαν να μην cramping εμμηνόρροιας, μάλλον είναι μια απότομη πόνος για ένα μικρό διάστημα στο κάτω κοιλιακή χώρα, αριστερά ή δεξιά. Ορισμένα εμπειρία πόνος επί τους χαμηλότερο backs επί είτε αριστερά ή δεξιά πλευρά. Λίγοι γυναικών διαθέτουν πολύ φως κηλίδες όταν των αυγών detaches ίδια από την ωοθηκών θύλακα.
Η πιο κοινή μέθοδο για τον καθορισμό ότι σας είναι με ovulating κοινά της τραχηλικής βλέννας. Αμέσως μετά θα έπρεπε σας περιόδων, η κολπικών υγρών είναι μικρότερη σε ποσότητα και να αισθανθείτε στεγνό. Όπως σας προσέγγιση ημερομηνία ωορρηξίας, της τραχηλικής βλέννας αυξάνει και αισθάνεται περισσότερο υδαρής, ολισθηρές, ημιδιαφανή και μοιάζει με ακατέργαστη ασπράδι αυγού. Το χρώμα του είναι συνήθως λευκό, κιτρινωπό ή θολά.

Συμπτώματα Colon Cancer
Πώς να χάσουν βάρος Από Πυελική
Ασβέστιο Καταθέσεις
Ασκήσεις Για Build Calf μυς
Teen Άσκηση ρουτίνας
Πώς να απαλλαγείτε από Spider φλέβες
Τα οφέλη των βιολογικών προϊόντων
Αποχρωματισμός του δέρματος
Intestinal να απαλλαγούμε από το φυσικό αέριο
Whey Protein Παρενέργειες
Νότια Παραλία Διατροφή