Πώς να Unclog Αυτιά

Αμέσως μόλις οι καιρικές μεταβολές, πολλοί μας κατέβει με ψυχρό. Η συνέπεια είναι να λειτουργεί η μύτη και τα αυτιά φραγμένο. Μερικές φορές, το ζήτημα της βουλώσει τα αυτιά γίνεται πιο ερεθιστικής τρέχει από τη μύτη, επειδή κάνει την κεφαλή αισθάνονται βαριά, οδηγεί να ακούσω τα προβλήματα, και ούτω καθεξής. Πέρα από το κρύο, ακόμη και οι αναπνευστικές λοιμώξεις και αλλεργικές αντιδράσεις μπορούν να οδηγήσουν στο πρόβλημα των αυτιών φραγμένο. Αφού γνωρίζουν οι πιθανοί λόγοι πίσω από το ζήτημα, ας το διερευνήσει η λύση σε αυτή. Στις παρακάτω γραμμές έχουμε αναφερθεί μια σειρά από συμβουλές τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιείτε για unclogging φραγμένο αυτί.

Τρόπος Unclog Αυτιά

You Need
Αντιισταμινικού
Τσίχλας
Hot Ντους
Μέθοδος
Αν πάσχει από βουλώσει τα αυτιά, δοκιμάστε να καταπιείτε επαναληπτικών ή μασάτε μία τσίχλα. Κατά διαστήματα, βοηθά στην έναρξη της σωλήνες που πηγαίνουν από τα αυτιά να το λαιμό και τα αποτελέσματα σε unclogging των αυτιών.
Σε περίπτωση που το βούλωμα δεν είναι υπερβολικά, προσπαθήστε να λάβει πλήρη αναπνοή του αέρα και στη συνέχεια να την κρατά για μερικά δευτερόλεπτα. Τώρα κοντά σας μύτη από τσίμπημα και πλήγμα εναντίον της. Ίσως τα αυτιά unclog βοηθήσει.
Πάρε ένα ζεστό ντους και μετά από την κολύμβηση, παραμένουν στο λουτρό για τουλάχιστον 10 λεπτά. Η ατμός που δημιουργούνται από το λουτρό θα μπορούσαν να βοηθήσουν unclog αυτιά σας.
Σε περίπτωση σοβαρών βούλωμα των αυτιών, μπορείτε να κάνετε χρήση των αντιισταμινικό, επίσης.
Υπεροξείδιο του υδρογόνου Μέθοδος
Βράζουμε λίγο νερό και αφήνεται να ψυχθεί κάτω, μέχρι να παραμένει μόνο ζεστό. Σήμερα, για ορισμένα από αυτά σε ένα μπολ.
Προστίθεται υπεροξείδιο του υδρογόνου στο νερό, είτε για το ίδιο ποσό όπως το νερό ή λίγο λιγότερο.
Αυτί Πάρτε μία σύριγγα και γεμίστε την με τη λύση αυτή.
Ξαπλώστε σας πλευρά και για την λύση στο αυτί σας με τη βοήθεια της σύριγγας.
Φυλάξτε ξάπλωμα για 5 έως 15 λεπτά. Εσείς θα αρχίσει ακρόαση bubbling ήχο στο αυτί σας.
Μόλις οι στάσεις bubbling ήχου, τοποθετήστε ένα κενό πάνω από το αυτί φλιτζάνι στο οποίο θα τεθούν τη λύση και τη σειρά του. Το λιωμένο κερί θα εγκεφάλων στο κύπελλο.
Επαναλάβετε τις άλλες αυτί.

Αρχάριοι Κολύμβηση προπόνηση
Κουτσούβελο Διατροφή
Να απαλλαγούμε από Βήχας
Πώς να απαλλαγείτε από πληγή πληγές
Ισομετρική Ασκήσεις
Να απαλλαγούμε από τη διάρροια
Αργή μεταβολισμού
Μασάζ Μπαλί
Τύποι Of Μπερνς
Πώς Να σας προπόνηση Επιστροφή μυς
Οφέλη από Φραγκοστάφυλα κόκκινα