Στομάχι

Το άγχος της ζωής, τις ανθυγιεινές διατροφικές συνήθειες, νοθευμένα τρόφιμα και γρήγορο φαγητό τάση του σήμερα έχει ξεκινήσει έχοντας ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα για την υγεία μας. Ο οργανισμός μέρος που φέρει το μεγαλύτερο μέρος του βάρος των παράτυπων μας και τις διατροφικές συνήθειες είναι επιζήμιες του στομάχου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τις τελευταίες μέρες περισσότεροι άνθρωποι διαμαρτύρονται μιας στομάχι, να είναι χαλαρές κινήσεις, βαρύτητα στο στομάχι, η οξύτητα ή δυσπεψία, κάθε δεύτερη μέρα. Αν είστε ένα τέτοιο άτομο το οποίο πάσχει από μια στομάχι κάθε τόσο, να πάψει να βρεθώ χαπιών στο στόμα σας. Αντίθετα, κάνει χρήση κάποιων εσωτερικών ένδικα μέσα και να προσπαθήσουν να επανέλθουν σε μια ισορροπημένη διατροφή. Στις παρακάτω γραμμές θα παρείχαν μια σειρά από σπίτι διορθωτικά μέτρα για την αντιμετώπιση ενός στομάχι.

Αρχική προσφυγή για αναστατωμένος Στόμαχος
Πάρε ½ ποτήρι του νερού και να TSP ½ μαγειρική σόδα σε αυτή. Αναμίξτε καλά και τα ποτά. Αυτό θα σας βοηθήσουν στο να απαλλαγή από την οξύτητα, δυσπεψία ή καούρα. Αν το ζήτημα εξακολουθεί να παραμένει, έχει άλλο ½ ποτήρι μετά δύο ώρες.
Μπανάνα έχει την ικανότητα να καλμάρω στομάχι, την ευκολία και την αντιστάθμιση των διάρροια οξέων που προκαλούν στομάχι. Επομένως, σε περίπτωση που υποφέρουν από ένα πρόβλημα στο στομάχι, δοκιμάστε μια μπανάνα.
Τζίντζερ η οποία θεώρησε ότι ήταν πολύ αποτελεσματικά για τη θεραπεία ενός στομάχι. Μπορείτε να έχετε με την μορφή τζιτζιμπύρα τζίντζερ και τσάι ή ακόμα και για μασάτε γκλασέ ένα κομμάτι τζίντζερ.
Μέντα τσάι έχει μακρά κατευναστικό σχετίζονται με τους μυς του στομαχιού. Έτσι, την επόμενη φορά που θα υποφέρουν από μια στομάχι, δοκιμάστε έχοντας μέντα τσαγιού.
Εάν σας έχουν στομάχι, βεβαιωθείτε ότι τα τρόφιμα για να αποφευχθεί επιδείνωση του προβλήματος. Μεταξύ των τροφίμων που θα πρέπει να αποφεύγονται τα καφέ, τα κρεμμύδια, τα γαλακτοκομικά, το κουνουπίδι, σοκολάτα, τηγανητά τρόφιμα και ψητά φασόλια.
Μέντα τσάι βοηθά σε ένα χαλαρωτικό στομάχι. Για τη λήψη τσαγιού μέντας, βράζουν συνθλιβεί φύλλα μέντας στο νερό. Στέλεχος το τσάι και ποτά της.
Σε περίπτωση διάρροια, λαμβάνουν 1 TSP ημερομηνία επικολλήστε, αναμιγνύεται με λίγο μέλι, τρεις φορές σε μια μέρα.
Μια άλλη αποτελεσματική θεραπεία για τη διάρροια σπίτι αποτελείται από 5-10 gm amla από σκόνη, σε συνδυασμό με βουτυρόγαλα. Αυτό πρέπει να ληφθεί για 1-2 ημέρες.
Αν βαρύτητα στο στομάχι είναι το πρόβλημά σου, που σε σκόνη TSP ¼ ¼ TSP κύμινο και πιπέρι μαύρο γυαλί σε σκόνη σε 1 βουτυρογάλακτος. Να είναι δύο ή τρείς φορές την ημέρα, για 2-3 ημέρες.
Μερικές φορές, το στρες, είναι και ο λόγος πίσω από έναν στομάχι. Συνεπώς, φροντίστε να χαλαρώσετε σώμα σας όσο και την σκέψη σας. Προσπαθήστε να λαμβάνουν ένα ζεστό, χαλαρωτικό μπάνιο? Ακούγοντας μουσική ή ορισμένα καλά θα κάνει τον ύπνο.

Οφέλη από Ροδακινί
Αντιστροφή θερμίδες δίαιτα
Πότε Ovulate
Λοίμωξη του ουροποιητικού Συμπτώματα
Πραγματικά Brown Ψωμί
Πώς να απαλλαγείτε από ένα μαυρισμένο μάτι
Οφέλη από Muskmelon
Ποιες είναι CO2s
Οφέλη από Ζιγγίβερι
Πώς να ξεφορτωθούμε Έκζεμα Scars
Ασκήσεις Kegel