Τι είναι τα Braxton Hicks συστολές

Συνήθως, προς τα τέλη του δεύτερου τριμήνου της εγκυμοσύνης, για να αρχίσουν πολλές γυναίκες αισθάνονται αυστηρότερων και μετακίνηση της μήτρας. Ο πόνος που αντιμετωπίζουν σχεδόν σαν συστολές. Αυτές δεν είναι πραγματικά labor πόνους, αλλά ψευδείς συστολές. Γνωστά όπως Braxton Hicks συστολές, που ουσιαστικά βοηθούν τον οργανισμό ώστε να προετοιμαστούν για πραγματική εργασία. Μερικές γυναίκες αισθάνονται ότι για μεγαλύτερη διάρκεια, ορισμένοι θεωρούν ότι για λίγα λεπτά, ενώ μερικές δεν αισθάνονται καθόλου. Η χρονική περίοδο, όταν γυναίκες ξεκινούν ψευδή αίσθηση συστολές, είναι γνωστά ως “προ-εργασία”.

Δρόμο της επιστροφής, το 1872, μια αγγλική γιατρός ονομάζεται John Hicks Braxton, παρατήρησε και μελέτησε τα τελευταία στάδια της εγκυμοσύνης. Συμπέρανε ότι η μέγιστη γυναίκες θεώρησαν συστολές μόλις εβδομάδες πριν από τις ημερομηνίες είχαν προβλεφθεί. Μολονότι δεν είχαν οδηγήσει στην εργασία, ήταν σχεδόν όπως labor πόνους. Κατέληξε ότι, παρόλο που η συστολές ήταν ουσιαστικά ανώδυνη, που βοήθησε τον οργανισμό για να προετοιμαστεί για το πραγματικό γεγονός και σταδιακά μαλάκωσε τραχήλου. Ήδη από τότε, οι συστολές έχουν ως γνωστό Braxton Hicks συστολές.

Τα συμπτώματα – πώς νιώθει
Διαφορετικές γυναίκες αισθάνονται διαφορετικό είδος Hicks Braxton συστολές. Τα συμπτώματα διαφέρουν από άτομο σε άτομο, σε συνάρτηση με μια σειρά από παράγοντες όπως η ηλικία, βάρος, τα γονίδια, σωματική δύναμη, κλπ. Ωστόσο, το πιο κοινό σύμπτωμα συστολές, αναφέρονται παρακάτω, έτσι ώστε να έχετε μια ιδέα το πώς Hicks Braxton συστολές αισθάνονται. Έπειτα είναι τα συμπτώματα της Braxton Hicks συστολές:
Συστολές με πλέον χρονικά διαστήματα μεταξύ τους
Συστολές αποδυναμώσει ότι μετά από κάποιο χρόνο
Συστολές γίνονται αισθητές μόνο στο μέτωπο
Συστολές ότι σταματήσει μετά από κάποιο διάστημα (20 δευτερόλεπτα για 2 λεπτά)
Δεν υπάρχει αλλαγή στον τράχηλο, ακόμη και αν έχετε εμπειρία συστολές

Πιθανότητες να έχει Δίδυμα
Αποφύγετε Bad Breath
Λεμονάδα Διατροφή
Καταγωγή του Aids
Τα τρόφιμα που προκαλούν κατάθλιψη
Να βελτιωθεί το ανοσοποιητικό σύστημα
Η αντιμετώπιση ρινορραγίες
Πλαστική Χειρουργική για Ακμή
Wide Θωρακικός προπόνηση
Κολύμπι Τεχνικές
Τα τρόφιμα να φάνε Όταν καθίζηση