Τι είναι Deep Tissue Massage

Βαθύ μασάζ ιστού είναι μια μορφή θεραπείας μασάζ που επικεντρώνεται στην αναδιασκευή βαθύτερες στιβάδες ιστών των μυών και των συνδετικών ιστών. Θυμίζει σουηδικό μασάζ, μασάζ χρησιμοποιεί αυτό πολλές από τις κινήσεις και τις τεχνικές και αν οι πιέσεις είναι συνήθως πιο. Μερικά από τα εγκεφαλικά επεισόδια, επίσης, μοιάζει με κλασική θεραπεία μασάζ, όμως, τις κινήσεις είναι αργές και η έντονη πίεση για την τεταμένη περιοχές. Βαθύ μασάζ ιστού είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για την τεταμένη και επίμονα συμβατική τομείς, για παράδειγμα, δυσκαμψία του αυχένα, χαμηλότερη δυσκαμψία και πληγή ώμους.

Αυτό είναι πραγματικά ευεργετικό μασάζ στα χρόνιος πόνος, περιορισμένη κινητικότητα, postural προβλημάτων, του πόνου της οστεοαρθρίτιδας, ινομυαλγία, μυϊκός σπασμός ή ένταση, και για την ταχεία ανάκαμψη από τραυματισμούς. Κάθε φορά που υπάρχει κάποια χρόνια μυϊκή ένταση ή τη ζημία, το ζήτημα είναι συνήθως προκαλείται από προσχωρήσεων (aching ζώνες, σκληρό ιστό) σε μύες, τένοντες, και ligaments. Προσχωρήσεων είναι ικανά να παρεμποδίζουν την κυκλοφορία και προκαλούν πόνο, κλειστή κυκλοφορία, και πρήξιμο. Βαθύ μασάζ ιστού λειτουργεί αποτελεσματικά από το σπάσιμο αυτών των προσχωρήσεων στην πραγματικότητα να μειώσει τον πόνο και να επαναφέρει την κανονική κυκλοφορία. Για να φέρει αυτό το μασάζ θεραπευτές συνήθως άμεση χρήση σε όλη τη βαθιά πίεση μυών “grain.

Οφέλη των Deep Tissue Massage
Αυτή η αργή αλλά ισχυρή μασάζ είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για αθλητές που απαιτούν εκτεταμένη μυϊκή conditioning.
Αυτό δεν αφορά μόνο χαλαρώσει τους μυς, αλλά συμβάλλει επίσης στην ανακούφιση από τον πόνο και αύξηση της κινητικότητας.
Βοηθά στην ενθάρρυνση, κλιματισμού και την επούλωση των μυϊκών ιστών.
Είναι πραγματικά χρήσιμο σε χρόνια πόνου, ινομυαλγία, οίδημα, μυϊκές cramping, Σύνδρομο του καρπιαίου σωλήνα, κλπ.
Βοηθά στο μυϊκό ιστό διέγερση τεταμένη περιοχές, λόγω πίεσης που ασκείται.

Δίαιτα Macrobiotic
Κοκαλιάρικο Bitch Δίαιτα
Βάρος Οφέλη Εκπαίδευσης
Surya Namaskar
Wide Θωρακικός προπόνηση
Τρόπος αντιμετώπισης της κατάθλιψης
Οφέλη μανιταριών
Πώς για τη θεραπεία Στόμαχος Flu Συμπτώματα
STREP στο λαιμό Φυσικών Θεραπεία
Επιστροφή Πώς να χάσει Fat
Πώς να αντιμετωπίζει Bulimia