Fat Flush Diet

Κοιτάζοντας καλή είναι κάτι που όλοι μας επιθυμούμε. Μια ελκυστική προσωπικότητα δεν αφορά μόνο την όμορφη / όμορφος αντιμετωπίζουμε, αλλά και για μια καλή εικόνα / σωματική διάπλαση. Είναι λίπος μόνο δεν μας κάνει να δούμε ελκυστική, αλλά είναι επίσης επιβλαβές, από πλευράς υγείας. Υπάρχει μια σειρά σχεδίων διατροφής στην αγορά, πολλοί από τους οποίους μπορείτε υποσχόμενη μια μεγάλη εικόνα σε λίγες ημέρες. Ωστόσο, πρέπει να επιλέξετε το πρόγραμμα διατροφή με μεγάλη προσοχή, διότι διαφορετικά θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε περισσότερο κακό παρά όφελος.

Σε αυτό το άρθρο, μας έχουν δώσει μία από τις ευεργετικές δίαιτα σχέδια για την απώλεια βάρους – ο Fat Flush Diet σχέδιο. Η συγκεκριμένη δίαιτα σχέδιο δίνεται από Ann Louise Gittleman, μιας από τα βιβλία. Το καλύτερο μέρος του σχεδίου Fat Flush είναι ότι συνδυάζει τις παροχές της απεξάρτηση και απώλεια βάρους, σε μια ενιαία διατροφή μόνο. Έχει ως στόχο την παροχή όλων των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών, κατά τρόπο που θα τονώνει τον μεταβολισμό, μειώνει νερού και συμβάλλει στην απώλεια λίπους.

Fat Flush Diet Plan
Ανάγνωση σχετικά με τις πληροφορίες που αναφέρονται κατωτέρω, για να γνωρίζουμε τι Fat Flush Diet σχέδιο είναι πραγματικά.

Η 1η φάση (2 εβδομάδες)
Η πρώτη φάση της Fat Flush Diet διαρκεί έως και 2 εβδομάδες. Σε όλο αυτό το στάδιο, που θα καταναλώνουν μόνο 1100-1200 θερμίδες σε μία ημέρα. Ο κύριος λόγος πίσω από αυτό είναι να βοηθήσει ένα άτομο κατά τη μείωση του υπερβολικού ύδατος που διατηρούνται στο σώμα, μαζί με κάποιες λίπους. Τροφίμων όπως η μαργαρίνη, οινόπνευμα, ζάχαρη, λιπαρές ουσίες (εκτός flaxseed πετρελαίου), δημητριακά, ψωμί και δημητριακά, αμυλούχοι λαχανικά και τα γαλακτοκομικά προϊόντα θα πρέπει να αποφεύγεται πλήρως. Ακόμη και η ποσότητα των φυτών και των καρυκευμάτων που μπορείτε να έχετε κατά τη διάρκεια της εποχής αυτής είναι περιορισμένη.

Φάση 2 (χρόνος μέχρι την απώλεια βάρους είναι Επιτευχθείσα)
Η φάση 2 του Fat Flush Diet ξεκινά από τη τρίτη εβδομάδα και διαρκεί έως την φορά την επιθυμητή η απώλεια βάρους έχει επιτευχθεί. Στη διάρκεια αυτής της φάσης, η ποσότητα των θερμίδων, που μπορούν να καταναλωθούν από μεμονωμένους 1200-1500 αυξάνεται σε θερμίδες. Οι όροι που εφαρμόζονται στην 1η φάση συνεχιστεί κι εδώ.

Φάση 3 (Συντήρηση)
Στο 3ο στάδιο, είναι το κύριο βάρος στη διατήρηση της απώλειας βάρους που επιτεύχθηκε κατά τα δύο πρώτα στάδια. Η αύξηση της πρόσληψης θερμίδων είναι 1500 και άνω θερμίδων. Είστε επιτρέπεται να έχουν κάποια αμυλούχων υδατανθράκων, σε συνδυασμό με γλουτένη σπόροι και ορισμένα γαλακτοκομικά προϊόντα. Ωστόσο, η εισαγωγή όλων αυτών των τροφίμων είναι πολύ σταδιακή.

Άσκηση
Είναι μια γνωστή γεγονός ότι άσκηση είναι πολύ ουσιώδες για μειώνοντας καθώς και διατηρώντας βάρους. Ενώ κάνουν την Fat Flush Diet σχέδιο, αυτό έχει ληφθεί υπόψη. Μπορείτε θα απαιτείται να πράξει 20 έως 40 λεπτά των άσκηση ανά ημέρα, ανάλογα με τη φάσης του σχέδιο. Συνήθως, η ασκήσεις περιλαμβάνουν το χαμηλό-αντίκτυπο εκείνοι (επιθυμούσατε βάδισμα). Επίσης θα πρέπει να κάνουν οι δύναμη κατάρτισης (άρση βάρη), αλλά θα περιοριστεί σε μόλις δύο ημέρες την εβδομάδα.

Ύπνος
Τελευταία, αλλά δεν το λιγότερο που θα χρειαστεί να λάβει αυστηρά 8 ώρες ύπνου το βράδυ. Αυτό γίνεται για να διασφαλίσει ότι θα παραμείνει φρέσκο και υγιεινό όλη την ημέρα.

Διατροφή για την καταπολέμηση της αλλεργίες
Πώς Να σας προπόνηση Επιστροφή μυς
Οφέλη Of Mulberry
Οφέλη μάνγκο
Να απαλλαγούμε από τη διάρροια
Αυτό που είναι διαφορετικά είδη διάθεσης Διαταραχές
Οφέλη της μυρτιλός
Candida Διατροφή
Οφέλη από βερίκοκο
Τεχνικές χαλάρωσης
Φυσικό υποκατάστατα ζάχαρης